Πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα στον Karim Benzema

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει 18.000 ευρώ

  • -
  • -

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Karim Benzema πιάστηκε με φωτογραφική κάμερα ταχύτητας να τρέχει σε Ισπανικό αυτοκινητόδρομο με 215km/h. Δυστυχώς γι’ αυτόν το όριο ταχύτητας ήταν μόλις 100km/h έτσι βρέθηκε ενώπιον της Ισπανικής δικαιοσύνης. Ο 25χρονος άσος οδηγούσε ένα RS5 των 450 ίππων οπότε ήταν εύκολα να αποκτήσει μία ακόμη αναμνηστική φωτογραφία όπως όταν παραλάμβανε το ατοκίνητο ως μέρος της χορηγίας της γερμανικής εταιρείας με την ομάδα της Ρεάλ.

Αρχικά η δίκη είχε οριστεί για τις 26 Μαρτίου, ημερομηνία όπου συμπτωματικά ο Benzema θα αγωνίζονταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας εναντίον της Ισπανίας, οπότε ο δικαστής διευκόλυνε την κατάσταση δικάζοντας την υπόθεση έντεκα ημέρες νωρίτερα. Το πρόστιμο μπορεί να μην τρόμαξε τον ποδοσφαιριστή, όμως η ποινή της αφαίρεση του διπλώματος για οκτώ μήνες θα τον ζορίσει αρκετά.

Εκτός από τον Benzema στην Ισπανία κι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν προβλήματα με την τροχαία. Ο μπακ της Ρεάλ Marcelo είχε συλληφθεί να οδηγεί ενώ του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 6.000 ευρώ. Από την άλλη ο Cristiano Ronaldo δεν είναι και τόσο επιδέξιος στο τιμόνι όσο με τη μπάλα στα πόδια αφού γενικώς είναι …μεταλλοφάγος. Το 2009 κατέστρεψε μία Ferrari 599 GTB και πλέον οδηγεί ένα Audi R8 V10 Spyder αλλά με ιδιαίτερη προσοχή όπως δηλώνει τουλάχιστον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...