Διαγωνισμός Nissan – Playstation Gran Turismo 5

Απολαύστε το 370Ζ στον εξομοιωτή του PlayStation3 έως τις 14 Μαρτίου 2013

  • -
  • -

Ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός που διοργανώνει η Nissan, σε συνεργασία με το PlayStation, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2013 στην κεντρική έκθεσή της, επί της Λεωφ. Αθηνών 169 στην Αθήνα. Οι λάτρεις της Nissan και της ταχύτητας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον εξομοιωτή πραγματικής οδήγησης racing wheel του Sony Playstation/ Gran Turismo 5, οδηγώντας ένα “tuned” 370Ζ στην πίστα του Nürburgring.

Play Station sim Nissan

O κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για 3 γύρους, όπου στο τέλος της διαδικασίας καταγράφεται επίσημα ο καλύτερος χρόνος εξ αυτών. Στη λήξη του διαγωνισμού, ο πιο γρήγορος παίκτης θα κερδίσει ως έπαθλο μία κονσόλα PS3, ενώ οι αμέσως επόμενοι 5 καλύτεροι παίκτες, θα λάβουν από ένα παιχνίδι Gran Tourismo 5: Academy Edition.

Οι ώρες λειτουργίας του εξομοιωτή είναι 14:00 με 20:00 τις καθημερινές και 10:00 με 14:00 το Σάββατο. Για καθημερινή ενημέρωσή σχετικά με το διαγωνισμό, τις καλύτερες επιδόσεις και φυσικά τους νικητές, μπείτε στη σελίδα της Nissan στο Facebook.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...