Καλή μέρα

Ήταν μια καλή μέρα για τους φίλους της Alfa Romeo. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες διοργανώσεις.

  • -
  • -

Ο ήλιος έλαμπε και τα αυτοκίνητα ήταν πολλά, πάρα πολλά. Ήταν μια καλή μέρα. Μετρήσαμε τουλάχιστον 160 μέσα στο χώρο στάθμευσης στη πίστα των Μεγάρων, όλα Alfa Romeo και όλα το ένα καλύτερο από το άλλο. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Έγιναν βέβαια και οι ανάλογες βόλτες στη πίστα, αλλά αυτό που μετρά περισσότερο είναι η συνάντηση όλων αυτών των αυτοκινήτων και των ανθρώπων που όλοι έχουν κάτι κοινό, την αγάπη τους για την Alfa Romeo.

Τεράστια η ποικιλία των αυτοκινήτων, πολλά σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και πολλές βελτιώσεις πολύ δουλεμένες. Όλα αυτά στοιχεία που αποδεικνύουν την αγάπη των ελλήνων γενικότερα, θα υποστηρίζαμε, στην εταιρεία από το Μιλάνο.

Και όλα αυτά καλά και ωραία, αλλά τώρα θα πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι να ξεπεραστεί το επίπεδο της παρέας και της «εκδήλωσης» και οι οργανώσεις να  αναβαθμιστούν σε φιέστες. Σε μια γιορτή όπου οι φίλοι να μην έρχονται μόνο για να έρθουν σε επαφή με τους ομοϊδεάτες τους, αλλά να φέρνουν και όλη την οικογένεια, για να περάσουν όμορφα μια ολόκληρη Κυριακή. Πού ήταν η μουσική, που ήταν η μακαρονάδα, που ήταν οι διαγωνισμοί; Πουθενά, οι θεατές απλά περιφέρονταν, αφού δεν είχαν που να κάτσουν. Πρέπει οι οργανωτές να επιχειρήσουν το επόμενο βήμα, αυτό της γιορτής, ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη και η «παρέα» αποκτά μια διαφορετική σημασία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...