Διαγωνισμός στο Facebook για το νέο Ford Fiesta

Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta στην Ελλάδα

  • -
  • -

Το νέο Fiesta έρχεται σύντομα, θα διατίθεται με επτά κινητήρες <100 g/km CO2 οι οποίοι στοχεύουν στην καλύτερη απόδοση καυσίμου στην κατηγορία και είναι εξοπλισμένο με όλες εκείνες τις καινοτόμες τεχνολογίες που φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του απαιτητικού εικοσιτετραώρου του σύγχρονου και πολυάσχολου τρόπου ζωής μας.

Το πακέτο κορυφαίων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού και συστημάτων ασφάλειας του Fiesta θα περιλαμβάνει το MyKey και το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με Emergency Assistance.

H Ford για να γιορτάσει την άφιξη του νέου Ford Fiesta, σας δίνει την δυνατότητα  να κερδίσετε συμμετέχοντας σε διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.  

Ζήστε με το δικό σας Fiesta,  φωτογραφηθείτε μαζί του διαφορετικές ώρες στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου και  «ανεβάστε»  τις καλύτερες φωτογραφίες σας στο Facebook, Twitter ή Instagram με #FordFiesta24 για την κλήρωση στον «τελικό» και με #hashtag για την εβδομαδιαία κλήρωση. 

Ξεκινήστε λοιπόν κάνοντας κλικ http://www.facebook.com/fordfiesta 

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες μετά από κλήρωση θα κερδίζουν πολλά βραβεία όπως εξατομικευμένες τρισδιάστατες τυπωμένες μικρογραφίες Fiesta, και φυσικά ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Fiesta! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...