Νέα πρωτοποριακά καύσιμα Shell FuelSave!

Εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

  • -
  • -

Τα νέα καύσιμα Shell FuelSave διαθέτει άμεσα μέσα από το δίκτυο πρατηρίων της η Coral, σε αντικατάσταση της μέχρι σήμερα απλής αμόλυβδης βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε σχετική συνέντευξη Τύπου της εταιρείας. Ειδικότερα, τα νέα καύσιμα οικονομίας Shell FuelSave που διατίθονται ήδη σε άλλες 14 χώρες, η Shell έχει παρουσιάσει σε περισσότερες από 10 χώρες και η Coral φέρνει τώρα στους έλληνες οδηγούς. Προσφέρουν:

-    Νέα Shell FuelSave Unleaded: σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στην εξοικονόμηση έως και 1 λίτρου σε κάθε γέμισμα. Σύμφωνα, με την επίσημη ανακοίνωση, οι επιστήμονες της Shell ανέπτυξαν Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου – Shell Efficiency Improvers σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας που προκύπτει από την τριβή και τη συσσώρευση ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα το νέο πρωτοποριακό καύσιμο να βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα.

-    Νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel: επιστημονικά σχεδιασμένο να έχει πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων καυσίμων έγινε αναφορά και στη πορεία της ελληνικής αγοράς από το Γιώργο Θωμαΐδη, Γενικό Διευθυντή της Coral, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης έχουν οδηγήσει σε μια μείωση της κατανάλωσης στην Ελλάδα (Ιανουάριος – Αύγουστος 2011) που αγγίζει το 20%. Παρά τη σημαντική αυτή πτώση της αγοράς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Θωμαϊδη, η Coral έχει καταφέρει να πετύχει πολύ καλύτερες επιδόσεις, συγκρατώντας την πτώση αυτή σε επίπεδα κοντά στο 2%.

 

* Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο σχετικό με τα νέα καύσιμα ShellFuelSave.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...