Κλασσικό αυτοκίνητο και ποδήλατο στο gocar.gr

Το gocar.gr εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες ενότητες

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης και της διαρκούς προσπάθειας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στους φίλους του αυτοκινήτου, το gocar.gr πρόσθεσε πρόσφατα στην ύλη του δύο νέες ενότητες.

 

Κλασσικό αυτοκίνητο

Αυτοκίνητα που έμειναν στη μνήμη μας, πρόσωπα που καθόρισαν με το μεράκι και την αγάπη τους την πορεία ολόκληρης της αυτοκινητοβιομηχανίας, μάρκες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον κλάδο του αυτοκινήτου και βέβαια όλη η επικαιρότητα που αφορά το χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου περιλαμβάνονται στη νέα ενότητα του gocar.gr, Go Classic, με την υπογραφή του δημοσιογράφου Κώστα Λούβαρη. Μέσα από το Go Classic ο Κώστας και η υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα του gocar.gr μας ταξιδεύουν στο μακρινό και πρόσφατο μαγικό παρελθόν του αυτοκινήτου αλλά και σε όλες τις εξελίξεις του παρόντος που αφορούν την ανάδειξη θρυλικών στιγμών, μοντέλων, ανθρώπων, εταιρειών που κέρδισαν επάξια μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του αυτοκινήτου μας. Ιστορίες, φωτογραφίες και μοναδικά video από την ιστορία του αυτοκινήτου συνθέτουν ένα συναρπαστικό κολάζ περιεχομένου που αξίζει να δει και να διαβάσει κάθε λάτρης του κλασσικού αυτοκινήτου.

 

Ποδήλατο

To gocar.gr είναι «πράσινο», οπότε από την ύλη του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ποδήλατο. Έτσι λοιπόν, στην ενότητα της πράσινης μετακίνησης μας στην πόλη, Go Green, που έχει εντάξει στην ύλη του το gocar.gr από το ξεκίνημά του, έρχεται να προστεθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της, το ποδήλατο, ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσω μεταφοράς που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή στον κάτοικο της πόλης και όχι μόνο. Η ενότητα «Ποδήλατο» περιλαμβάνει όχι μόνο τα σημαντικότερα νέα και εκδηλώσεις του χώρου αλλά και ένα μείγμα θεμάτων που αφορούν χρηστικά θέματα που πρέπει να προσέξει κάθε ένας από εμάς που έχει αγοράσει ή είναι στη διαδικασία της αγοράς ενός ποδηλάτου. Παράλληλα, το gocar.gr θα παρουσιάζει μέσα από την ύλη του ξεχωριστά μοντέλα και προϊόντα ποδηλάτου αλλά και συναρπαστικές προτεινόμενες διαδρομές για τον ποδηλάτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...