Top 10 Μοντέλα 20 - 26 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 20 - 26 Μαΐου

Μίξη σταθερότητας και αλλαγών χαρακτηρίζει την λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε, καθώς υπάρχουν περιορισμένες διαφορές, αλλά και δύο νέες είσοδοι.

  • -
  • -

Όσες κι αν είναι οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, καμία δεν αφορά το βάθρο, το οποίο έχει ακριβώς την ίδια εικόνα. Στην κορυφή είναι το Suzuki Ignis, στο μεσαίο σκαλί είναι το Toyota Aygo X και στο τρίτο σκαλί είναι το Kia Picanto.

Η πρώτη αλλαγή έρχεται αμέσως μετά, με το FIAT 500 να έχει κάνει άλμα από την έβδομη, στην τέταρτη θέση. Το Mitsubishi Space Star είναι σταθερό στην πέμπτη θέση, με το FIAT Panda να ακολουθεί έκτο, χάνοντας δύο θέσεις.

Ένα βήμα πιο χαμηλά είναι και το SEAT Ibiza που τώρα φιγουράρει έβδομο, με το Suzuki Swift να παραμένει όγδοο. Το Dacia Sandero Streetway είναι στην ένατη θέση και αποτελεί νέα είσοδο, ενώ το Peugeot 2008 είναι στην δέκατη θέση, αποτελώντας επίσης νέα είσοδο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...