Έκλεψαν φανάρια σε διάσημη πόλη – Δείτε πού και γιατί

Οι αρχές μάλιστα αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν τους φωτεινούς σηματοδότες… με σήματα «STOP»!

  • -
  • -

Στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στην πόλη Όκλαντ, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο. Επιτήδειοι, ξηλώνουν τους φωτεινούς σηματοδότες από τους δρόμους, προκειμένου να πάρουν το χαλκό!

Προσωρινή λύση το… STOP

Οι αρχές της πόλης αντικατέστησαν αρκετές φορές τους κλεμμένους σηματοδότες αλλά το φαινόμενο επαναλαμβάνονταν με μαθηματική ακρίβεια. Έτσι, ο δήμος του Όκλαντ αποφάσισε μέχρι να βρει τρόπο να συλλάβει τους δράστες, να αντικαταστήσει τους φωτεινούς σηματοδότες με πινακίδες «STOP»!

Οι κάτοικοι βέβαια των περιοχών αυτών είναι ανάστατοι, καθώς χωρίς τους φωτεινούς σηματοδότες το μποτιλιάρισμα έχει εκτοξευτεί, ενώ όπως τονίζουν στις αρχές πολλοί είναι εκείνοι που κλέβουν και ρεύμα από τη γραμμή του δικτύου που τροφοδοτούσε τους φωτεινούς σηματοδότες, «στέλνοντας» το στο σπίτι τους ή στο αυτοκινούμενο όχημα τους, με αποτέλεσμα να προκαλείται βλάβη στο δίκτυο όλης της περιοχής.

Δείτε ακόμα: Έρχεται τέταρτο χρώμα στα φανάρια

Σύμφωνα με δηλώσεις, οι έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης στρέφονται σε έναν καταυλισμό αστέγων ο οποίος εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίστηκε κάτοικος της περιοχής στο

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...