Οδηγός IX και ποδηλάτης έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου [Video]

Κάπως έτσι μία διασταύρωση μπορεί να μετατραπεί σε δευτερόλεπτα σε ρινγκ. Εσείς τι θα κάνατε εάν βρισκόσασταν στο πίσω αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Τσακωμούς, φωνές, διαφωνίες και όλα τα συναφή οφείλουμε να πούμε πως τα έχουμε συνηθίσει όσοι κινούμαστε στους ελληνικούς δρόμους. Πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο με μία μικρή λογομαχία να καταλήξει σε κλωτσιές και μπουνιές. Συνήθως όμως οι «συμμετέχοντες» είναι οδηγοί μηχανοκίνητων οχημάτων και σε ορισμένες περιπτώσεις πεζοί. Ποδηλάτη όμως έχετε ξαναδεί να παίρνει από πίσω αυτοκίνητο για να κάνει τσαμπουκά; Ε τώρα έχετε!

Το συμβάν που θα δείτε παρακάτω έλαβε χώρα στη Βαρσοβία της Πολωνίας πριν από λίγες ημέρες. Η παρεξήγηση φαίνεται να ξεκίνησε όταν ο οδηγός του Mazda MX-5 που θα δείτε στο πλάνο αποφάσισε να στρίψει αριστερά, διασχίζοντας το αντίθετο ρεύμα κάθετα. Σύμφωνα με τη δική του κρίση δεν υπήρχε πρόβλημα με το να «κόψει» έναν ποδηλάτη που ερχόταν εκείνη τη στιγμή, αλλά ο αναβάτης μάλλον δεν χάρηκε με αυτή την απόφαση.

Δείτε ακόμη: 8 στους 10 Έλληνες κάνουν αυτό το λάθος - Χάνουν το δίπλωμα οδήγησης για 60 μέρες

Κάπως έτσι αποφάσισε να πάρει από πίσω το ΙΧ, χωρίς να έχει και τις πιο ειρηνικές προθέσεις όπως φάνηκε. Αφού έφτασε το αυτοκίνητο στο επόμενο φανάρι, η πρώτη του κίνηση ήταν να προσπαθήσει να τραβήξει το καπέλο του οδηγού που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου. Όπως είναι λογικό, όταν μία διαφωνία ξεκινά με αυτό τον τρόπο, είναι πολύ πιθανό να μην έχει ευχάριστη κατάληξη. Όπως και έγινε δηλαδή, αφού μετά από μία σύντομη διαφωνία, μέσα σε δευτερόλεπτα ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε βγει από αυτό και τη θέση των λέξεων είχαν πάρει η μπουνιές και οι κλωτσιές.

Δείτε ακόμη: Φιμέ τζάμια: Τι λέει ο νόμος - Πότε πληρώνεις πρόστιμο;

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε πώς έληξε το όλο ζήτημα καθώς το όχημα από το οποίο γινόταν η βιντεοσκόπηση αποφάσισε να προσπεράσει και να φύγει. Αν κρίνουμε όμως από τις τελευταίες στιγμές που βλέπουμε λογικά δεν υπήρξε συνέχεια, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να κινείται προς αυτό θέλοντας να αποχωρήσει.

Εσείς τι θα κάνατε σε ανάλογη περίπτωση;

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...