Jeep Avenger: Πού κατασκευάζεται το μικρό SUV;

Το Jeep Avenger είναι το μικρότερο SUV της αμερικανικής μάρκας, με ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και στην Ελλάδα. Όμως, από ποια χώρα έρχεται;

  • -
  • -

Η Jeep έχει μπει δυναμικά στον κόσμο των μικρών SUV με το Avenger. Πρόκειται για ένα σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία, καθώς τοποθετείται κάτω από το Renegade και απευθύνεται στην κατηγορία B-SUV, τη δεύτερη δημοφιλέστερη στην Ευρώπη.

Το Jeep Avenger ξεκίνησε την πορεία του αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, όμως στην πορεία απέκτησε και κινητήρες βενζίνης, καθώς και ήπια υβριδικά σύνολα.

jeep-avenger-ilektriko-ergostasio

Σε ποια χώρα παράγεται το Jeep Avenger;

Όσον αφορά την χώρα στην οποία γίνεται η παραγωγή του Avenger, η Jeep επέλεξε την προηγμένη μονάδα παραγωγής της στο Tychy της Πολωνίας. Θέλοντας να επιλέξει ένα εργοστάσιο με έμφαση στην αποδοτικότητα, εκείνο στο Tychu διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να φέρει εις πέρας την παραγωγή αυτού του σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Νέo Jeep Avenger 4xe: Υβριδικό και τετρακίνητο – Πότε θα έρθει Ελλάδα;

Γιατί η Jeep επέλεξε την Πολωνία για την κατασκευή του Avenger;

Η επιλογή της Πολωνίας δεν είναι τυχαία. Η χώρα διαθέτει μακρά παράδοση στην αυτοκινητοβιομηχανία και διαρκώς αναπτύσσει τις υποδομές της για την υποστήριξη της παραγωγής οχημάτων, με έμφαση στα ηλεκτρικά. Επιπλέον, η τοποθεσία του εργοστασίου στο Tuchy επιτρέπει στην Jeep να διατηρεί χαμηλότερο κόστος παραγωγής και να προσφέρει το Avenger σε ανταγωνιστική τιμή.

jeep-avenger-ergostasio

Το Jeep Avenger διατίθεται κανονικά σε πάρα πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Με την παραγωγή του στην Πολωνία, το Jeep Avenger επιχειρεί να κατακτήσει την Ευρώπη και να προσφέρει μια δυναμική επιλογή στους οδηγούς που αναζητούν ένα ευέλικτο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον SUV. Δείτε εδώ όλες τις τιμές του στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...