Νέo Jeep Avenger 4xe: Υβριδικό και τετρακίνητο – Πότε θα έρθει Ελλάδα;

Με τη συνεργασία του υβριδικού συστήματος 48V και της τετρακίνησης, το Avenger αποκτά νέα κορυφαία έκδοση και προσθέτει τις απαράμιλλες εκτός δρόμου ικανότητες στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

  • -
  • -

Πιστή στην παράδοση που έχει στην περιπέτεια και την υψηλή τεχνολογία, η Jeep ανακοινώνει την νεότερη προσθήκη στην γκάμα του δημοφιλούς B-SUV. Το Avenger 4xe χρησιμοποιεί με τον ιδανικό τρόπο τον εξηλεκτρισμό για να εξελίξει περαιτέρω τις αξίες της μάρκας και να προσαρμόσει στο σήμερα το θρύλο που χτίζει από το 1941. Όλη η υπόσταση της νέας έκδοσης του Avenger στηρίζεται στην υβριδική τεχνολογία 4xe. Το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα δεν αποσκοπεί απλώς στην μείωση της μέσης κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων αλλά και στο να εξασφαλίζει εξηλεκτρισμένη οδηγική εμπειρία σε όλα τα τερέν.

1

Με το νέο μοντέλο η Jeep έχει πλέον τετρακίνητη εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται. Με το συνδυασμό του υβριδικού συστήματος και τετρακίνησης, το αποτέλεσμα χαρίζει κορυφαία πρόσφυση και εκτός δρόμου δυνατότητες σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα. Το υβριδικό σύστημα του Avenger 4xe συντίθεται από τον θερμικό κινητήρα των 1,2 lt με ισχύ 136 ίππους και δύο ηλεκτρικούς που αποδίδουν 21 kW ο καθένας. Όπως συμβαίνει και στην έκδοση e-Hybrid, ο ένας βρίσκεται στο αυτόματο κιβώτιο με το διπλό συμπλέκτη και τις 6 σχέσεις, ενώ ο άλλος αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι χάρη στην τεχνολογία "power looping" ο πίσω ηλεκτροκινητήρας μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με ενέργεια, οπότε το Avenger 4xe είναι τετρακίνητο χωρίς περιορισμούς που αφορούν στο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος. Το Avenger 4xe μπορεί επίσης να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με χαμηλή ταχύτητα, χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα που είναι ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων.

2

Δείτε ακόμη: Jeep Avenger: Πώς θα το αγοράσεις με 238 ευρώ το μήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο Jeep Avenger 4xe θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στο τέλος του 2024. Πατήστε εδώ για να δείτε τις υπόλοιπες εκδόσεις βενζίνης και e-Hybrid μαζί με όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Avenger.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...