To FIAT 500 σε έκδοση... παρμεζάνας - Η πρώτη τιμή στη Βρετανία

Το πολυαγαπημένο ιταλικό πόλης αποκτά μία έκδοση αφιερωμένη στους φαν των τυριών και προσφέρει μεταξύ άλλων απεριόριστα αποθέματα παρμεζάνας.

  • -
  • -

Η FIAT λανσάρει μία έκδοση για το ηλεκτρικό 500 που σίγουρα… δεν έχουμε ξαναδεί. Το 500e Parmigiano όπως το ονομάζουν, αποτελεί μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής αποκλειστικά διαθέσιμη στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της FIAT, τα 2/3 των Βρετανών θέλουν να ζήσουν έναν πιο ιταλικό τρόπο ζωής και έτσι ο Ιταλός κατασκευαστής αποφάσισε να τους κάνει δώρο την παραπάνω έκδοση. Στα στοιχεία του εξοπλισμού βρίσκουμε στοιχεία που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτοκίνητο. Αρχικά, να πούμε ότι η μπροστινή μάσκα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι αποσπώμενη και λειτουργεί και ως τρίφτης τυριού (ιδανικά παρμεζάνας), ιδανική για τα πικνίκ του Σαββατοκύριακου, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει.

2

Για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το εικονίδιο του τρίφτη στην οθόνη του infotainment και ο τρίφτης θα εμφανιστεί. Όταν τελειώσει απλά την κουμπώνει ξανά στη θέση της. Κι αν αγχώνεστε για την καθαριότητα, ένα φορητό κιτ καθαρισμού έχει επίσης δημιουργηθεί και χωράει όμορφα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τον τρίφτη καθαρό ανά πάσα στιγμή.

Όταν επιλέγετε την έκδοση 500e Parmigiano, όχι μόνο λαμβάνετε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση για το αυτοκίνητό σας το οποίο φέρει αποσπώμενη ψησταριά, αλλά και νόστιμα μπόνους. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο 500άρακι έρχεται με ισόβια παροχή αυθεντικής παρμεζάνας και ένα αποκλειστικό βιβλίο συνταγών γεμάτο με περισσότερες από 500 συνταγές με τυρί.

1

«Συνδυάζοντας την όμορφη ιταλική σχεδίαση με την απεριόριστη ευελιξία, η έκδοση 500e Parmigiano UK προσθέτει μια νότα γαστρονομικής απόλαυσης σε κάθε διαδρομή – είτε τρίβετε τυρί για τα ζυμαρικά σας στο σπίτι, είτε απολαμβάνετε ένα σνακ κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας», λέει η Parma San, Chief Cheese Officer στη FIAT UK.

Δείτε ακόμη: Alfa Romeo Milano - Το πρώτο video του νέου SUV

Διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η έκδοση 500e Parmigiano θα διατίθεται στην αγορά από την 1η Απριλίου έως την Εθνική Ημέρα Τυριού, στις 4 Ιουνίου, ενώ ο αριθμός των αυτοκινήτων θα είναι περιορισμένος στα 500, οπότε οι φανατικοί του τυριού θα πρέπει να τρέξουν. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας και θα έχει την ίδια τιμή με τη βασική έκδοση του FIAT 500e, διαθέσιμο από 25.195 λίρες με το Fiat e-Grant.

Καλό μήνα από τη FIAT...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...