Alfa Romeo Milano - Το πρώτο video του νέου SUV

To μικρότερο και νεότερο SUV στην γκάμα της ιταλικής μάρκας βρίσκεται καθ’ οδόν, με την επίσημη παρουσίαση του να πλησιάζει. Δες πότε είναι.

  • -
  • -

Πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης για το ολοκαίνουργιο B-SUV της Alfa Romeo, με το νέο μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα στις 10 Απριλίου. Η Milano, όπως ονομάζεται, βρίσκεται προ των πυλών και ο Ιταλός κατασκευαστής δημοσίευσε ένα νέο teaser video για το compact SUV, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το video συνοδεύεται με το λεκτικό “The outline of the future.”, προσφέροντάς μια πρώτη γεύση από τη σιλουέτα του νέου SUV, με την έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος να είναι, ίσως, αυτό που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον.

 

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε την Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid

Θυμίζουμε πως η Milano θα μοιράζεται την αρχιτεκτονική της και άλλα στοιχεία με αντίστοιχα μοντέλα του Ομίλου Stellantis, όπως τα Jeep Avenger και FIAT 600e, καθώς πατά στην ίδια πλατφόρμα. Το αν θα έρθει και σε σπορ έκδοση με το διακριτικό Q4 δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Το μόνο βέβαιο, είναι πως το ιταλικό μοντέλο θέλει να ενθουσιάσει άπαντες με την οδική συμπεριφορά και το design του. Δύο ακόμη τομείς στους οποίους έχει δοθεί έμφαση σύμφωνα με την Alfa Romeo είναι η άνεση του εσωτερικού αλλά και η τεχνολογία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...