Απόσυρση Opel: To όφελος των 3.500 € συνεχίζεται!

Οι κάτοχοι παλαιότερων αυτοκινήτων που θέλουν να τα αντικαταστήσουν με ένα νέο, σύγχρονο και ασφαλές μοντέλο, τώρα έχουν στα χέρια τους την καλύτερη δυνατή προσφορά από την Opel.

  • -
  • -

Εξαιρετική είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”. Το πρόγραμμα της μάρκας έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια Έκθεση της γερμανικής φίρμας, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Με μεγάλο όφελος και ετοιμοπαράδοτα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” για τον Μάρτιο! 

Αυτό σημαίνει ότι για όλο τον μήνα, όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο για να κάνουν το καλύτερο δυνατό… deal και να αποκτήσουν ένα καινούργιο, έχουν την ευκαιρία! Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Opel διακρίνονται για τη στιβαρή ποιότητα κατασκευής τους, την ασφαλή οδική συμπεριφορά, τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως και τη σύγχρονη σχεδίαση. Παράλληλα, υπάρχουν προτάσεις για όλα τα γούστα, από τα κλασικά Opel Corsa και Opel Astra μέχρι τα πολύ ενδιαφέροντα SUV, Crossland, Mokka και Grandland.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...