Στην Ελλάδα η πιο extreme BMW M3 - Η εξωφρενική τιμή της

Η BMW M3 CS των 550 ίππων έχει φτιαχτεί για απόλυτες οδηγικές στιγμές και είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, σε τιμή που… ζαλίζει.

  • -
  • -

Το όνομα BMW M3 έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν προσφέρει σε τόσο σωστές δόσεις την απόλαυση πίσω από το τιμόνι, με τον πολυχρηστικό χαρακτήρα, καθώς συνδυάζει τέλεια τη συμπεριφορά ενός… hooligan, αλλά και τις ιδιότητες ενός μοντέλου που θα ολοκληρώσει με άνεση ένα μεγάλο ταξίδι. Παράλληλα, η ποιότητα και η πολυτέλεια στο εσωτερικό είναι δύο αδιαμφισβήτητα στοιχεία. Η νέα M3 CS όμως, είναι… διαφορετική υπόθεση. Θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ενώ έχει ξεκάθαρα σπορ προσανατολισμό!

Η BMW M3 που κοστίζει πάνω από 200.000 €

Οι λίγοι και τυχεροί ιδιοκτήτες που θα την αποκτήσουν στην Ελλάδα, θα κληθούν να πληρώσουν 204.650 €, ένα ποσό που την καθιστά μια από τις ακριβότερες BMW M3 της ιστορίας, αν όχι η ακριβότερη. Η χρηματική διαφορά με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, είναι τεράστια. Για να υπάρχει μια τάξη μεγέθους, η «απλή» BMW M3 των 480 ίππων στοιχίζει 126.950 €, η πιο ειδική BMW M3 Competition των 510 ίππων προσφέρεται έναντι 132.450 € και η τετρακίνητη BMW M3 Competition (με ίδια απόδοση) έχει τιμή 138.750 €. Άρα, όποιος θέλει την M3 CS, θα πρέπει να πληρώσει 65.900 € επιπλέον!

Τι εστί BMW M3 CS;

Η κορυφαία έκδοση της BMW M3 χρησιμοποιεί την ισχυρότερη εκδοχή του S58, του εκπληκτικού εξακύλινδρου σε σειρά turbo βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων. Αποδίδει 550 ίππους με 650 Nm ροπή, ενώ η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης xDrive έχει τροποποιηθεί από το M Division προκειμένου να προσφέρει σημαντικά περισσότερα «πισωκίνητα» χαρακτηριστικά, ωστόσο υπάρχει και πρόγραμμα οδήγησης drift, το οποίο απεμπλέκει εντελώς το εμπρός διαφορικό από τη διαδικασία, καθιστώντας την M3 CS αποκλειστικά πισωκίνητη. Φυσικά το μοίρασμα της ισχύος γίνεται από το εξαιρετικής απόκρισης αυτόματο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic των οκτώ σχέσεων. Τι σημαίνουν όλα αυτά; 0-100 km/h σε 3,4 sec και τελική ταχύτητα 302 km/h… Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για την BMW M3 CS!  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...