Αθήνα: Έκαψαν αυτοκίνητα πολιτών στα Εξάρχεια - Το ένα ήταν ηλεκτρικό [video]

Τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κάηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Οι εμπρησμοί έγιναν το πρωί σε διαφορετικά σημεία.

  • -
  • -

Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, με αγνώστους να βάζουν φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και να εξαφανίζονται. Άμεση Δράση και Πυροσβεστική έσπασαν στα σημεία, προκειμένου να σβήσουν τις πυρκαγιές και να διακόψουν την κυκλοφορία για την ασφάλεια των πολιτών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Ζαΐμη, η δεύτερη επί της Ιουλιανού και η τρίτη επί της Σολωμού. Τα τρία σταθμευμένα ΙΧ καταστράφηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν έναν άνδρα να κινείται ύποπτα στα σημεία.

Δείτε ακόμη: Πώς αποζημιώνομαι για καμένο αυτοκίνητο;

Από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης. Στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι το ένα απο τα οχήματα που κάηκαν ήταν το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID.3. Η έκρηξη προξένησε ολοκληρωτική φθορά στο γερμανικό μοντέλο, αλλά τελικά αυτό που υπερίσχυσε ήταν οι προδιαγραφές ασφαλείας οι οποίες απέτρεψαν τη δημιουργία οποιουδήποτε προβλήματος στην μπαταρία.

φωτό Αρχείου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...