Δείτε το εσωτερικό του νέου Peugeot 5008 – Έχει οθόνη 21 ιντσών [video]

H Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου E-5008, με την κυρτή οθόνη του Panoramic i-Cockpit να εντυπωσιάζει.

  • -
  • -

Τον Μάρτιο, η Peugeot θα αποκαλύψει επίσημα τη νέα γενιά του 5008, του μεγάλου SUV της γκάμας της. Το αυτοκίνητο θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, ενσωματώνοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της γαλλικής εταιρείας. Θα αποπνέει δυναμισμό, δίχως να υπολείπεται σε κομψότητα και ευρυχωρία, με την καμπίνα να φιλοξενεί με περισσότερη άνεση έως και 7 επιβάτες.

Η Peugeot κάνει λόγο για έναν γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης με εύκολη πρόσβαση σε μια άνετη τρίτη σειρά καθισμάτων. Σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video από το εσωτερικό περιβάλλον της έκδοσης E-5008.

5008

Όπως και το νέο Peugeot E-3008, έτσι και το μεγαλύτερο SUV, φέρνει τα πάνω κάτω και σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της καμπίνας του. Για την ακρίβεια οι ντιζάινερς της φίρμας επανασχεδίασαν τον θάλαμο επιβατών πάνω σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Εκτός από την εντυπωσιακή «ρευστή» πανοραμική οθόνη των 21 ιντσών στο νέο Panoramic i-Cockpit, υπάρχουν νέα υλικά στην κατασκευή του ταμπλό και πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

Μια οθόνη καλύπτει το μισό ταμπλό

Το νέο Panoramic i-Cockpit,  αποτελείται από μια κυρτή πανοραμική οθόνη HD 21’’ που συνδυάζει το head-up display με την κεντρική οθόνη αφής και εκτείνεται από το αριστερό άκρο του ταμπλό μέχρι την κεντρική κονσόλα.

5008

Η «αιωρούμενη» οθόνη είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο (ελαφρώς κυρτή προς το μέρος του οδηγού) ώστε να προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση τόσο στον οδηγό όσο και στο συνοδηγό. Στην αριστερή πλευρά της πανοραμικής οθόνης, ο πίνακας οργάνων συνδυάζει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση (ταχύτητα, ισχύς, βοηθήματα οδήγησης, ροή ενέργειας κ.λπ.), ενώ στη δεξιά πλευρά, στο κέντρο του ταμπλό, εμφανίζει πληροφορίες σχετικές με τη διαχείριση του κλιματισμού, του συστήματος πλοήγησης, συνδεσιμότητας κ.λπ.

5008

Στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό τώρα υπάρχουν τα «i-Toggles», τα πλήρως προσαρμόσιμα  κουμπιά αφής, που δίνουν τη δυνατότητα στο πλήρωμα να προγραμματίσει ποια θέλει ώστε να έχει γρήγορη πρόσβαση σε 10 από τις αγαπημένες του λειτουργίες. Νέα επίσης είναι και τα χειριστήρια στο συμπαγές τιμόνι τα οποία ανιχνεύουν αυτόματα τα δάχτυλα του οδηγού, αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν τα πατήσει ο οδηγός.

Δείτε ακόμη: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Peugeot E-5008;

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Peugeot 5008 θα δοθούν το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...