Νέο Volkswagen T-Cross: Καλύτερο από ποτέ!

Το νέο SUV της Volkswagen αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο και μπορεί να γίνει δικό σου!

  • -
  • -

Η Volkswagen διακρίνεται για τον πλουραλισμό της γκάμας της, προσφέροντας μοντέλα που καλύπτουν το ενδιαφέρον και τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας του αγοραστικού κοινού. Ειδικά στην κατηγορία των crossover και SUV προσφέρει μοντέλα που αφορούν κάθε ηλικιακό κοινό και επιθυμία. Το νέο T-Cross μπορεί να είναι το μικρότερο σε διαστάσεις crossover στη γκάμα της μάρκας, αλλά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της. Με πωλήσεις της τάξεως των 1,2 εκ. μονάδων σε τέσσερα χρόνια, είναι φανερό ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού. Σήμερα, παραμένει ένας ισχυρός παίκτης στα compact SUV, έχοντας ανανεωθεί σε κάθε επίπεδο, αλλά διατηρώντας ακέραιο τον πολύπλευρο χαρακτήρα του. 

Ιδανικό πακέτο!

To νέο T-Cross ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των SUV της Volkswagen συνδυάζοντας μία σειρά χαρακτηριστικών που δύσκολα συναντάς σε ένα μοντέλο! Καταρχήν, ξεχωρίζει για τη μοντέρνα και νεανική του σχεδίαση. Η ανανεωμένη του εκδοχή είναι ακόμα πιο ελκυστική, αλλά και τεχνολογικά αναβαθμισμένη, με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο και με φώτα IQ.Light LED Matrix! Φυσικά, το θελκτικό νέο T-Cross εξακολουθεί να ξεχωρίζει με την πολυσχιδή προσωπικότητα του. Οι κόμπακτ διαστάσεις το καθιστούν ευέλικτο και ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη, χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο ευρυχωρίας. Τέσσερις ενήλικες θα φιλοξενηθούν στο εσωτερικό του, ενώ ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει έως και τα 417 lt. Μάλιστα, αν ρίξουμε τις διαιρούμενες (60:40) πλάτες των καθισμάτων, η χωρητικότητα του εκτοξεύεται στα 1.281 lt! Και όλα αυτά, ξεχωρίζοντας για τον περιπετειώδη χαρακτήρα που αρμόζει σε ένα πραγματικό crossover, με τα 180 mm απόσταση από το έδαφος να το τοποθετούν ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας. 

Premium με κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο!

Η καμπίνα των επιβατών δεν είναι μόνο άνετη, αλλά και premium όπως σε όλα τα μοντέλα της Volkswagen. Η ποιότητα κατασκευής, το φινίρισμα και η αισθητική που διακρίνει το εσωτερικό ενισχύονται με το απόλυτα ψηφιακό περιβάλλον. Η αιωρούμενη οθόνη αφής έχει διάσταση έως και 9,2 ίντσες, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του νέου T-Cross. Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, καθιστώντας την καθημερινή συμβίωση με το πολυτάλαντο crossover απόλυτα διαδραστική.

Ο τομέας που το νέο T-Cross θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία είναι αυτός της ασφάλειας. Η σουίτα τεχνολογιών IQ.DRIVE περιλαμβάνει τη νεότερη γενιά των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που φροντίζουν για την απόλυτη ασφάλεια του ίδιου και των επιβατών. Τα συστήματα Light Assist, Front Assist με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το Multi-Collision Brake για την αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων και το σύστημα προληπτικής προστασίας "Pre-Crash" καθιστούν το νέο T-Cross ως ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα στην κατηγορία του. Επιπλέον, τεχνολογίες όπως το Lane Assist και το Blind Spot Monitor με Rear Traffic Alert, κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη, επιτρέποντας του να αποφύγει στην καθημερινότητα καταστάσεις που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Ακόμα, το νέο T-Cross είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα στην κατηγορία, που μπορεί να εφοδιαστεί με το σύστημα Travel Assist, το οποίο επιτρέπει στο γερμανικό crossover να κινείται ημι-αυτόνομα σε συνεργασία με το Lane Assist

Φρέσκο και fun!

Η νεανική φιλοσοφία του νέου T-Cross αναδεικνύεται περαιτέρω από τη νέα παλέτα χρωμάτων στην οποία διατίθεται. Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις Life, More και R-Line, που διαφοροποιούνται από το επίπεδο εξοπλισμού, αλλά και από μία σειρά αισθητικών παρεμβάσεων. Αν σας γοητεύουν τα δυναμικά crossover, το νέο T-Crossμε το πακέτο εξοπλισμού R-Line αποτελεί την ιδανική εκδοχή για εσάς. Oι διαφοροποιημένοι προφυλακτήρες, τα σπορ μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου και η φημισμένη σήμερα επιγραφή R-Line σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, του προσδίδουν επιθετική και παράλληλα εντυπωσιακή εμφάνιση. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην καμπίνα των επιβατών, με τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι, να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Επιτομή της αποδοτικότητας

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την πλούσια γκάμα κινητήρων στην οποία διατίθεται. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται η έκδοση με τον TSI των 1.000 cc απόδοσης 95 ίππων. Το ίδιο σύνολο προσφέρεται και με ισχύ που αγγίζει τους 116 ίππους, ενώ μπορεί να συνδυαστεί τόσο με το αυτόματο κιβώτιο DSG, όσο και με χειροκίνητο έξι σχέσεων. Η ισχυρότερη εκδοχή φιλοξενεί κάτω από το καπό τον ισχυρό κινητήρα των 1.500 cc με τους 150 ίππους, ο οποίος χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο νεανικό crossover. Και στις τρεις περιπτώσεις, κοινός παρονομαστής είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που εκτοξεύει το δείκτη αποδοτικότητας του νέου T-Cross. 

Πολύπλευρο και σύγχρονο

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του νέου T-Cross εστιάζει προς κάθε κατεύθυνση. Με ξεχωριστό στιλ, κορυφαίο βαθμό πρακτικότητας και ευρυχωρίας, αλλά και υψηλό τεχνολογικό προφίλ, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε συνθήκη. Απευθύνεται σε όσους νέους με έντονες ανησυχίες, αλλά και στην οικογένεια που αναζητά ένα αυτοκίνητο έτσι ώστε να την καλύπτει σε ό,τι χρειαστεί. Σήμερα, το απόλυτο crossover της Volkswagen μπορεί να γίνει δικό σου, απολαμβάνοντας παράλληλα 4ετή εγγύηση. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Volkswagen για να μάθεις περισσότερα ή να ζητήσεις μία προσφορά και να κλείσεις το δικό σου test drive με το νέο T-Cross, ενώ μπορείς να το επισκεφθείς και στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen Ελλάδος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...