Top 10 Μοντέλα 12 - 18 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 12 - 18 Φεβρουαρίου

Πολλαπλές ανατροπές ακόμα και στην πρώτη θέση, μαζί με έξοδο ενός μοντέλου και είσοδο ενός άλλου στη θέση του, Αυτή είναι η ανατρεπτική λίστα των 10 δημοφιλέστερων μοντέλων αυτής της εβδομάδας.

  • -
  • -

Σημαντικά διαφοροποιημένη είναι η εικόνα που εμφανίζει η λίστα των 10 μοντέλων που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε. Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή απ’ όλες είναι ότι έχουμε διαφορετικό αυτοκίνητο στην πρώτη θέση, μετά από πολλές εβδομάδες.

Ο νέος βασιλιάς της λίστας είναι το Peugeot 2008. Το εντυπωσιακό είναι μία εβδομάδα νωρίτερα το B-SUV της Peugeot δεν ήταν σε καμία θέση της λίστας, στοιχείο που μαρτυρά απότομη άνοδο στη δημοφιλία του. Ο προηγούμενος ηγέτης, το Suzuki Ignis, πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση, με το Kia Picanto να παραμένει στο βάθρο, καταλαμβάνοντας το τρίτο σκαλί.

Το Toyota Aygo X υποχώρησε μία θέση και τώρα είναι τέταρτο, ενώ την ίδια απώλεια είχε και το SEAT Ibiza το οποίο πλέον είναι δίπλα στον αριθμό πέντε. Σταθερή και αμετακίνητη εμφανίζεται η Skoda Fabia, η οποία δεν έφυγε από την έκτη θέση. Αντίθετα, το Suzuki Swift πλέον είναι έβδομο ενώ πριν ήταν πέμπτο.

Τα FIAT Panda, FIAT 500 και Volkswagen Up! κράτησαν τους μεταξύ τους συσχετισμούς, χάνοντας από μία θέση το καθένα. Ο μεγάλος χαμένος είναι το Suzuki Vitara που ήταν δέκατο μία εβδομάδα νωρίτερα, όμως τώρα είναι εκτός της λίστας.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...