Maserati κόπηκε στη μέση - Νεκρός ο οδηγός [το σοκαριστικό video]

Θανατηφόρο δυστύχημα με το πιο πρόσφατο supercar της ιταλικής μάρκας κατέληξε με το αυτοκίνητο κομμένο στα δύο. Πώς έγινε;

  • -
  • -

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος στο Χιούστον των ΗΠΑ την περασμένη Τρίτη, όταν έχασε τον έλεγχο της Maserati MC20 που οδηγούσε και διέσχισε γλιστρώντας πολλαπλές λωρίδες πριν καταλήξει να χτυπήσει σε ένα δέντρο το οποίο έκοψε το αυτοκίνητο στη μέση. Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν, αλλά το video που θα δείτε παρακάτω σίγουρα δίνει μία ιδέα της καταστροφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5:45μμ, με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο ενώ κινούταν με σχεδόν 160 km/h. Το αυτοκίνητο γλίστρησε διασχίζοντας 5 λωρίδες πριν συγκρουστεί με το δέντρο. Δυστυχώς ο οδηγός ήταν ήδη νεκρός όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο. Μόνο ένα άλλο αυτοκίνητο χτυπήθηκε από τη Maserati, αλλά δεν υπήρξε κάποιος άλλος τραυματισμός τρίτου.

Δείτε ακόμη: Τράκαρα με ηλεκτρικό πατίνι - Πρέπει να καλέσω την Τροχαία;

Το supercar κόπηκε ακριβώς πίσω από την καμπίνα, αφήνοντας την σχεδόν ανέπαφη, ενώ εντύπωση προκαλεί πως μέρη της όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ακόμη βρισκόντουσαν σε λειτουργία μετά το τρακάρισμα. Μάλιστα σε ένα σημείο φαίνεται το οδόμετρο του οχήματος με το κοντέρ να λέει μόλις 1.452 μίλια (2.336 km).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...