Σπύρος Πανόπουλος: Ο μεγαλύτερος influencer στην Ελλάδα!

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Φουρέιρα, Άκης Πετρετζίκης, Στέφανος Τσιτσιπάς και Ιωάννα Τούνη, δεν μπορούν να πλησιάσουν τους followers που έχει ο Πανόπουλος στο Instagram.

  • -
  • -

Ο αριθμός των followers στο Instagram στα μάτια πολλών είναι δείκτης επιτυχίας και καταξίωσης. Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα μέγεθος που μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα σε όποιον τα καταφέρει καλά.

Βλέποντας λίστες με τους Έλληνες που έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram  αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει αυτοκινητικό ενδιαφέρον, καθώς στη δεύτερη θέση φιγουράριζε το όνομα του Σπύρου Πανόπουλου. Πόσους followers έχει ο Πανόπουλος και ποιος είναι ο μοναδικός Έλληνας που τον ξεπερνάει;

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/38bcf1bc3313edd9074cb68d311b9c90.jpg

Ο λόγος που είναι πρώτος στην Ελλάδα ο Σπύρος Πανόπουλος

Ο Σπύρος Πανόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι ο εμπνευστής του Chaos, πρώτου και μοναδικού μέχρι στιγμής hyper car στον κόσμο, αλλά και αυτοκινήτων όπως το Apeiron (το δεύτερο hyper car στον κόσμο), το Cubicle (το ηλεκτρικό πόλης που έχει ανακοινώσει η SP Automotive) και το ZION (το όχημα υδρογόνου που θα δημιουργήσει ο Πανόπουλος).

Δείτε ακόμα: Πανόπουλος: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Chaos!

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σπύρος Πανόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις ούτε στο Instagram καθώς είναι ο πρώτος σε αριθμός followers στο Instagram στην Ελλάδα και μόλις ο δεύτερος Έλληνας, συνολικά. Ο μοναδικός που καταφέρνει να ξεπεράσει τον Πανόπουλο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προσωπικότητα που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο με επίκεντρο τις ΗΠΑ, χώρα με πολλαπλάσιο πληθυσμό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7c9902dae81804ece10d6f5a8933dc0a.jpg

Χαοτική η διαφορά του Πανόπουλου από τους υπόλοιπους, στο Instagram

Όσον αφορά τον ελληνικό χώρο, ο Πανόπουλος είναι ο απόλυτος άρχοντας του Instagram αφού δεν είναι μόνο εκείνος που έχει τους περισσότερους followers, αλλά η απόσταση από τον δεύτερο είναι χαοτική. (see what we did there?)

Για να μιλήσουμε μα αριθμούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει 15,2 εκατ. followers, με τον Πανόπουλο να είναι στα 2,6 εκατομμύρια. Σε μεγάλη απόσταση πίσω του ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης, ίσως ο πιο διάσημος σεφ στην Ελλάδα, έχοντας μόλις 1,8 εκατ. followers, νούμερο που ωχριά μπροστά σε εκείνο του Πανόπουλου. Ο παγκοσμίως γνωστός Τσιτσιπάς με τις πολλαπλές επιτυχίες στο τένις βρίσκεται επίσης στα 1,8 εκατ. followers, ενώ σε αυτά τα νούμερα κινείται ο διεθνής ποδοσφαιριστής και άσσος της Liverpool, Κώστας Τσιμίκας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f01c82c807ab4f4dd8ed692e9d24a626.jpg

Double score σε Μενεγάκη και Φουρέιρα από τον Πανόπουλο

Double score στη βασίλισσα της τηλεόρασης κάνει ο Σπύρος Πανόπουλος, καθώς η Ελένη Μενεγάκη έχει 1,3 εκατ. followers, δηλαδή ακριβώς τους μισούς, ενώ τον ίδιο αριθμό έχει και η Ελένη Φουρέιρα.

Πολύ μακριά από τον Σπύρο Πανόπουλο και με καμία πιθανότητα να τον πλησιάσουν κάποτε βρίσκονται οι τελευταίοι αυτής της δεκάδας. Όγδοος είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αδερφός του Γιάννη και πολύτιμος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA με 1,2 εκατ. followers. Στην ένατη θέση συναντάμε τον δημοφιλή Κύπριο σκηνοθέτη και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου με 1,1 εκατ. followers. Στην δέκατη και τελευταία θέση είναι η Ιωάννα Τούνη, μόλις με 1,1 εκατ. followers.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/192694cc314ff3d4d2b960104c2badbd.jpg

Ο Πανόπουλος μπορεί να βγάλει πολλά και γρήγορα λεφτά, για να τα ρίξει στο Chaos

Ο Σπύρος Πανόπουλος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το στέμμα που έχει στον αριθμό των followers στην Ελλάδα, ώστε να βγάλει πολλά και γρήγορα χρήματα, τα οποία θα κατευθύνει στην ανάπτυξη του Chaos. Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο, η εξέλιξη του αυτοκινήτου βρίσκεται στα τελευταία στάδια, οπότε μία τέτοια κίνηση θα έδινε την απαραίτητη ώθηση για να έρθει πιο κοντά η υπερήφανη στιγμή της παρουσίασης. Η στιγμή που η Ελλάδα θα βάλει τα γυαλιά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και θα κάνει αυτοκίνητα όπως οι Ferrari και Lamborghini να μοιάζουν με golf carts.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...