Ο Κόκκινος Δράκος των αυτοκινήτων - Στοιχίζει 3,5 εκατ. ευρώ!

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τελική ταχύτητα που ξεπερνά με άνεση τα 400 km/h, ενώ πρόκειται για μια αποκλειστική παραγγελία πελάτη από τη Σιγκαπούρη.

  • -
  • -

Η Bugatti Chiron είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα του πλανήτη. Ακόμη και στις πιο απλές εκδόσεις της είναι μοναδικό θέαμα, αλλά και σπάνιο, αφού απευθύνεται σε ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο με πραγματικά ατελείωτη περιουσία. Σκεφτείτε τώρα, μια ειδική έκδοση αυτού του μοντέλου! Ένας πελάτης από τη Σιγκαπούρη ήθελε ένα μοναδικό αυτοκίνητο, φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνον. Για αυτό ζήτησε μια Bugatti Chiron Super Sport βαμμένη σε έναν ειδικό συνδυασμό χρωμάτων κόκκινου-μαύρου, που έδωσε την ονομασία “Red Dragon” στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο!

Κομμένο και ραμμένο

Πρόκειται για την τελευταία Bugatti Chiron Super Sport που θα φτιαχτεί από την εταιρεία και ο πελάτης επικοινώνησε κατευθείαν με το τμήμα που φτιάχνει τα κατά παραγγελία μοντέλα. To “Sur Mesure όπως ονομάζεται, δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να φτιάξει το αυτοκίνητό του ακριβώς όπως το θέλει τόσο στο εξωτερικό του, όσο και στην καμπίνα, προσφέροντας μοναδική εξατομίκευση, με το ανάλογο κόστος. Ο πελάτης από τη Σιγκαπούρη εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, διάλεξε και έναν εκπληκτικό χρωματικό συνδυασμό για το εσωτερικό, με λευκές δερμάτινες επενδύσεις, κόκκινες λεπτομέρειες και ευρεία χρήση ανθρακονήματος.

Ισχύς που προκαλεί… εγκεφαλικό

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες Bugatti Chiron Super Sport. Ο κινητήρας που αναλαμβάνει την κίνηση είναι ο εκπληκτικός 16κύλινδρος σε διάταξη W, με τα τέσσερα turbo, τα 8.0 λίτρα χωρητικότητας και απόδοση που αγγίζει τους 1.600 ίππους με 1.600 Nm ροπή. Φυσικά οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα με 0-200 km/h se 5,8 sec, 0-300 km/h σε 12,1 sec και 0-400 km/h σε 28,6 sec! Η τελική ταχύτητα, περιορίζεται με ηλεκτρονικό κόφτη στα 440 km/h.

Δείτε ακόμη: Οδηγός Bugatti Chiron πήγε με 400 km/h στον δημόσιο δρόμο [video]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...