2.000 ευρώ φθηνότερο το Jeep Avenger βενζίνης στην Ελλάδα

Ακόμα πιο προσιτό γίνεται το Jeep Avenger, καθώς αποκτά νέα βασική έκδοση η οποία χρησιμοποιεί κινητήρα βενζίνης.

  • -
  • -

Σημαντικά φθηνότερο είναι πλέον το Jeep Avenger στην Ελλάδα, μετά την προσθήκη νέας έκδοσης η οποία κατεβάζει την τιμή της βασικής έκδοσης κατά 2.000 ευρώ.

Η νέα έκδοση ονομάζεται Longitude και αφορά τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων. Ο κινητήρας αποδίδει 100 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή του Jeep Avenger Longitude διαμορφώνεται σε 23.990 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ce1b104199d6faae57048c1669f03736.JPG

Φθηνότερη έκδοση, αλλά με πλήρη εξοπλισμό

Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης Longitude είναι πλήρης. Ενδεικτικά, στο Jeep Avenger με αυτό το εξοπλιστικό πακέτο συναντάμε ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, Full LED προβολείς μπροστά, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.

Δείτε ακόμα: Video-Δοκιμή Jeep Avenger: Ανοίγει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης

Επιπλέον, η καθημερινότητα οδηγού και επιβατών θα γίνει πιο απολαυστική και εύκολη χάρη με στοιχεία όπως πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, infotainment με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, οθόνη στον πίνακα οργάνων με διαγώνιο 7 ιντσών, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αποφυγής εμπρόσθιας πρόσκρουσης, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, σύστημα ελέγχου κατάβασης, σύστημα Selec Terrain και ηλεκτρικό χειρόφρενο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/dfa3663ae0df5f05027813b4be2801dc.jpg

Η νέα έκδοση Jeep Avenger Longitude ήρθε μαζί με την ανακοίνωση των τιμών για τις ήπια υβριδικές εκδόσεις του αμερικανικού B-SUV με αυτόματο κιβώτιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...