Στην Ελλάδα το Jeep Avenger e-Hybrid με αυτόματο κιβώτιο– Οι τιμές

Η νέα έκδοση του Avenger με ήπιο υβριδικό σύστημα και αυτόματο κιβώτιο είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην παραγγελία της νέας έκδοσης του Avenger με την ονομασία e-Hybrid έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Η Jeep έφερε στη χώρα μας τη νέα version του δημοφιλούς B-SUV, σε τρία εξοπλιστικά πακέτα.

avenger

Το Avenger e-Hybrid με 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αποδίδει 100 ίππους και ροπή 205 Nm. Το αυτοκίνητο ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 km/h σε 10,9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 184 km/h, ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,9-5,1 lt/100 km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.  Οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται στα 111-114 g/km CO2, οπότε δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας και μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο.

avenger

Να σημειωθεί επίσης, ότι υπάρχει δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 1.100 kg -με φρένα, βάρος που για την έκδοση βενζίνης φτάνει τα 1.200 kg.

Το νέο υβριδικό Jeep, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 21 kW που βρίσκεται τοποθετημένος αμέσως μετά το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις έξι σχέσεις, έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, με ταχύτητα έως 30 km/h και για απόσταση έως 1 km. Σύστημα εξηλεκτρισμού (με μίζα-εναλλάκτη BSG) διαθέτει και ο θερμικός κινητήρας των 1,2 lt, ο οποίος λειτουργεί στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller προκειμένου να επωφελείται στο μέγιστο βαθμό από το υβριδικό πακέτο.

avenger

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Avenger 1.2T 100 PS: Back to basics

Η τιμή του Avenger e-Hybrid ξεκινά από 26.490 ευρώγια το εξοπλιστικό πακέτο Longitude, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control, ως σύμμαχο για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Αναλυτικά οι τιμές:

  • Avenger e-Hybrid Longitude: 26.490 ευρώ
  • Avenger e-Hybrid Altitude: 28.490 ευρώ  
  • Avenger e-Hybrid Summit: 31.490 ευρώ

avenger

Πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις

Οι πρώτες παραδόσεις του Avenger e-Hybrid θα ξεκινήσουν προς τα τέλη της άνοιξης του 2024. Το compact SUV της Jeep θα διατίθεται με τα τρία  παραπάνω επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit, ενώ τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control θα περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και των τριών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...