Το SUV της Peugeot με τα 8 χρόνια εγγύηση

Τεράστια εγγύηση θα προσφέρει από εδώ και στο εξής η Peugeot σε μία έκδοση του 3008, προσφέροντας στους νέους ιδιοκτήτες ξεγνοιασιά και ηρεμία.

  • -
  • -

Η διάρκεια της εγγύησης σε ένα καινούριο αυτοκίνητο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για πολλούς ανθρώπους, όταν καλούνται να αποφασίσουν ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο που θα αγοράσουν.

Μία μεγάλη εγγύηση σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης και η νέα ιδιοκτήτρια θα νιώθουν σιγουριά για πολλά χρόνια, πως ακόμα κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό τους, αυτό θα επιδιορθωθεί χωρίς να διαταραχτεί ο προϋπολογισμός τους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9ddbe07caac4c6b9cc0e6f21ca016dd1.jpeg

Η Peugeot προχωρά τώρα στην προσφορά πολύ μεγάλης εγγύησης στο 3008, ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της. Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι κάτοχοι θα έχουν λιγότερους λόγους για να ανησυχούν.

Η νέα εγγύηση με διάρκεια 8 ετών δεν αφορά όλες τις εκδόσεις, αλλά μόνο την αμιγώς ηλεκτρική με την ονομασία E-3008. Η ηλεκτρική εκδοχή του Peugeot 3008 έχει παρουσιαστεί επίσημα και το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμαΔοκιμή Peugeot E-2008 156PS: Total upgrade!

Η Peugeot θα προσφέρει αυτή την αυξημένης διάρκειας εγγύηση μέσω του πακέτου Allure Care, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στους πελάτες του νέου E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια/160.000km. Η Peugeot γίνεται έτσι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7b351b01c6f370d137d46049788f1da4.jpeg

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, η Peugeot προσφέρει στους πελάτες του νέου E-3008 το Peugeot Allure Care, ένα πρόγραμμα που εγγυάται τη φροντίδα των οχημάτων, καλύπτοντας τον ηλεκτροκινητήρα, τον φορτιστή, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τα κύρια ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του έως και 8 χρόνια/160.000km.

Το Peugeot Allure Care συμβάλλει στην απόφαση των πελατών να επιλέξουν ένα τελευταίας γενιάς ηλεκτρικό μοντέλο, προσφέροντάς τους ξεγνοιασιά και ανεμελιά. Το Peugeot Allure Care έρχεται να συμπληρώσει την ειδική εγγύηση που προσφέρει η Peugeot για όλες τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων της, επίσης διάρκειας 8 ετών/160.000km, καλύπτοντας ολόκληρο το όχημα.

Με το λανσάρισμα της σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, η Peugeot είναι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της. Δείτε εδώ τις τιμές του νέου 3008 στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...