Renault Arkana: 4.000 € φθηνότερο σε όλες τις εκδόσεις – Δες τις νέες τιμές

Το εντυπωσιακό coupe SUV της Renault τώρα διαθέσιμο με τεράστιο ψαλίδι στις τιμές όλων των εκδόσεων.

  • -
  • -

Το Renault Arkana είναι το μοντέλο που έβαλε τη γαλλική μάρκα στο χάρτη των coupe SUV χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση, τους χώρους, τον εξοπλισμό και τα αποδοτικά υβριδικά κινητήρια σύνολα που προσφέρει. Τώρα, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Έλληνας αντιπρόσωπος είπε να κάνει το μεσαίο SUV ακόμη πιο ελκυστικό χαμηλώνοντας τις τιμές σε όλη τη γκάμα του μοντέλου κατά 4.000 ευρώ!

2

Ναι καλά διαβάσατε. Το Renault Arkana πλέον κοστίζει 4.000 ευρώ λιγότερο, ασχέτως έκδοσης. Αυτό σημαίνει πως το αποκλειστικά υβριδικό coupe SUV μπορεί να γίνει πλέον δικό σας  με τιμές που ξεκινούν από τις 26.680 €! Στη βασική του έκδοση συνδυάζεται με το ήπια υβριδικό σύνολο των 140 ίππων και 260 Nm, το οποίο συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1,33 λίτρων με σύστημα ήπια υβριδικής τεχνολογίας και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων.

2

Πρόκειται για το πακέτο εξοπλισμού equilibre το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πληθώρα απαραίτητων στοιχείων ασφάλειας αλλά και πολυτέλειας όπως η πλούσια παλέτα συστήματων ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και τεχνολογίες όπως σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 7 ιντσών και φώτα τεχνολογία Full LED. Πιο πάνω υπάρχει και η έκδοση techno με κόστος 29.340 €.

Δείτε ακόμη: Video-Δοκιμή Renault Clio E-Tech: Το τέλειο υβριδικό supermini;

Εάν τώρα θέλετε ένα ακόμη πιο εξηλεκτρισμένο σύνολο, υπάρχει και το Arkana E-Tech Full Hybrid. Εδώ ένας τετρακύλινδρος, ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.6 λίτρων, μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες, έχουν ένα αποτέλεσμα 145 ίππων, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η οικονομία καυσίμου είναι εκείνη που ξεχωρίζει. Και εδώ υπάρχουν τα δύο πακέτα εξοπλισμού που προαναφέραμε με τις τιμές για το συγκεκριμένο σύνολο να ξεκινούν από τις 30.990 €.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη γκάμα μαζί με όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

Παρακάτω ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος:

  • Arkana Mild Hybrid 140 PS EDC equilibre – 26.680 €
  • Arkana Mild Hybrid 140 PS EDC techno – 29.340 €
  • Arkana E-Tech Full Hybrid 145 PS equilibre – 30.990 €
  • Arkana E-Tech Full Hybrid 145 PS techno – 33.590 €

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...