Έφοδος της Αστυνομίας στα μπαρ - Συλλήψεις παρκαδόρων

Στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας βρίσκεται η παράνομη παροχή υπηρεσιών στάθμευσης έξω από νυχτερινά κέντρα.

  • -
  • -

Η παράνομη παροχή υπηρεσιών στάθμευσης έξω από τα κέντρα διασκέδασης είναι γνωστή μία γνωστή και διαδεδομένη μέθοδος στη χώρα μας. Η Τροχαία γνωρίζει το συγκεκριμένο φαινόμενο και τους τελευταίους μήνες πραγματοποιεί στοχευμένους ελέγχους σε νυκτερινά κέντρα, αλλά και εστιατόρια, με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου.

Οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησαν ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλο το δίκτυο του Νομού Αττικής. Το αποτέλεσμα ήταν να προχωρήσουν στη σύλληψη συνολικά 6 ατόμων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους. Από αυτούς, οι τρεις παραλάμβαναν τα οχήματα, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων.

Δείτε ακόμη: Point System - Πότε χάνεις το δίπλωμα! 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας: «Οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε δημόσιους χώρους (οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ.). Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα, οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...