Θα αγόραζες αυτή την δίκυκλη «αμερικανιά» με το σήμα της BMW;

Μία custom Γερμανίδα επηρεασμένη από την μοτοσυκλετιστική κουλτούρα των ΗΠΑ και σχεδιασμένη από ένα θρύλο του χώρου.

  • -
  • -

Ο οραματιστής των custom μοτοσικλετών Paul Yaffe ανέβασε τον πήχη για άλλη μια φορά με την αποκάλυψη του τελευταίου του αριστουργήματος, μιας μοναδικής στο είδος της custom έκδοσης της R 18 Transcontinental. Συνδυάζοντας την κλασική αισθητική ενός hot rod με τη χαρακτηριστική ουσία της BMW, αυτό το project αποτελεί απόδειξη της σχεδιαστικής αριστείας του Yaffe.

1

Από το 1991, ο κόσμος των custom μοτοσικλετών γνωρίζει τον Paul Yaffe ως έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς μηχανοκίνητων αριστουργημάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Paul είναι κάτι περισσότερο από ένας κατασκευαστής ή μεταποιητής: είναι πραγματικά ένας σχεδιαστής. Ξεκινώντας με την ίδρυση της American Legend Motorcycle Company, η οποία αργότερα εξελίχθηκε σε Paul Yaffe's Bagger Nation, έχει κερδίσει διακρίσεις όπως τρία βραβεία «World's Most Beautiful Motorcycle» για την πιο όμορφη μοτοσικλέτα του κόσμου στην έκθεση Oakland Roadster Show, δύο βραβεία «Builder of the Year» και τρία βραβεία «Trendsetter of the Year» από το περιοδικό Easyriders, ενώ έγινε μέλος στο Hall of Fame του Sturgis το 2015. Οι custom μοτοσικλέτες του έχουν φιγουράρει σε περισσότερα από 300 άρθρα περιοδικών παγκοσμίως, καθώς και στο Discovery Channel, στο History Channel και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Τα προϊόντα του, που διανέμονται μέσω ενός δικτύου συνεργατών σε έξι χώρες, συνεχίζουν να εμπνέουν μια γενιά customizers.

2

Τώρα, ο Paul Yaffe αποκαλύπτει το τελευταίο του αριστούργημα - μια μοναδική custom έκδοση της BMW R 18 Transcontinental, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση MBE στη Βερόνα της Ιταλίας. Εμπνευσμένη από την εμφάνιση ενός εμβληματικού Mercury Lead Sled της δεκαετίας του '50, η ομάδα δημιούργησε πολλά μοναδικά εξαρτήματα και τροποποίησε υπάρχοντα στοιχεία της R 18.

Δείτε ακόμη: Ποια μηχανάκια δεν περνάνε ΚΤΕΟ;

Αν κρίνουμε από τον κόπο που έριξαν όσοι συμμετείχαν στην δημιουργία αυτού του πολύ ξεχωριστού δίκυκλου, αν και όποτε πουληθεί σίγουρα ο αριθμός δεν θα είναι μικρός. Εσάς πώς σας φαίνεται;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...