Skoda Enyaq iV: Ετοιμοπαράδοτο και φθηνότερο έως 9.000 € - Οι τιμές στην Ελλάδα

Διαθέσιμο σε πλειάδα εκδόσεων με έως και 299 ίππους, το ηλεκτρικό SUV προσφέρεται σε χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

  • -
  • -

Το Skoda Enyaq iV συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ηλεκτρικά SUV, με όπλα τους χώρους, την ποιότητα και το εξαιρετικά πλήρες πακέτο που προσφέρει. Τώρα, το Enyaq αλλά και το πιο στυλάτο Enyaq Coupe, προσφέρεται σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές που φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους αγοραστές. Επίσης τα αυτοκίνητα είναι ετοιμοπαράδοτα, άρα οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν άμεσα το νέο τους απόκτημα. Φυσικά όπως και όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα, συνοδεύεται από επιπλέον όφελος 8.000 € με το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Έκπτωση έως 9.000 € το Skoda Enyaq iV

Ανάλογα με την έκδοση, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει το Skoda Enyaq iV με όφελος που μπορεί να αγγίξει τις 9.000 €. Συγκεκριμένα, η βασική έκδοση Enyaq iV 60 (180 ίπποι) στοιχίζει από 36.043 €. Η έκδοση Enyaq iV 80 (204 ίπποι) με τη μεγαλύτερη μπαταρία ξεκινάει από 39.095 € και η Enyaq iV 80x (265 ίπποι) με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, στοιχίζει από 41.840 €. Στην περίπτωση του Skoda Enyaq iV Coupe, η βασική πρόταση είναι η iV 80 με αρχική τιμή 47.826 €. Ψηλότερα, η iV 80x ξεκινάει από 50.561 € και η κορυφαία iV vRS με 299 ίππους και τετρακίνηση, αρχίζει από τις 50.938 €.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Skoda Enyaq iV vRS

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι τιμές αυτές ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα Skoda Enyaq iV της ελληνικής αντιπροσωπείας. Εναλλακτικά, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξετάσει και την περίπτωση του leasing από την ίδια την εισαγωγική μέσω του προγράμματος “Skoda Easy Driving” με μίσθωμα που ξεκινάει από 289 € τον μήνα (συν ΦΠΑ). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βιαστείτε και να… προλάβετε, καθώς η προωθητική ενέργεια ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...