Εντυπωσιακό supermini με κατανάλωση 5 lt/100km, μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 20.000 € - Ποιο είναι;

Μόλις ανανεώθηκε και πλέον διατίθεται στη χώρα μας με νέα γκάμα κινητήρων που διαθέτει και υβριδικές εκδόσεις.

  • -
  • -

Τα supermini πάντα θα αποτελούν πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό χάρη στο συνδυασμό compact διαστάσεων, χώρων και οικονομικών κινητήρων. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες το γνωρίζουν φυσικά αυτό και γι’ αυτό συνεχίζουν να επενδύουν στην πολυπόθητη κατηγορία, εμφανίζοντας συνεχώς νέες εκδοχές και νέα μοντέλα.

Η τελευταία προσθήκη στην ελληνική αγορά ήρθε από τη Γαλλία και φέρνει μαζί της εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και μία εμπλουτισμένη γκάμα κινητήριων συνόλων απόδοσης από 75 έως και 156 ίππους. Με την ισχυρότερη έκδοση των 156 ίππων να αποτελεί και την μοναδική αμιγώς ηλεκτροκίνητη, τα υπόλοιπα θερμικά και υβριδικά σύνολα φτάνουν έως και τους 136 ίππους. Εμείς όμως για τώρα θα επικεντρωθούμε στην βασική έκδοση των 75 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και προσφέρει κατανάλωση της τάξης των 5 lt/100km, ενώ οι χαμηλές εκπομπές CO2 (από 113 g/km) την απαλλάσσουν και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Συνδυάζεται με το πακέτο εξοπλισμού Active κοστίζοντας μόλις 19.500 €, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Προβολείς τεχνολογία LED
  • Τη νέα φωτιστική υπογραφή με τις 3 «νυχιές»
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων i-Cockpit
  • Οθόνη infotainment 10” με ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay
  • Τροχούς 16 ιντσών

Σε άλλα νέα, η ανανέωση του συγκεκριμένου μοντέλου το έκανε να υιοθετήσει το νεότερο σχεδιαστικό στυλ της μάρκας, με τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε στυλ «νυχιάς» στον εμπρός προφυλακτήρα να αποτελεί σήμα κατατεθέν. Φυσικά, ενσωματώνεται και το νέο έμβλημα της φίρμας, δίνοντας έναν πιο φρέσκο τόνο στο γαλλικό supermini. Στο πίσω μέρος έχουμε νέα φωτιστικά σώματα LED, ενώ υπάρχουν νέα σχέδια για τους τροχούς αλουμινίου, όπως και επιπλέον χρωματικές επιλογές (Γκρι Selenium, Κίτρινο Agueda).

Δείτε ακόμη: Νέο Peugeot 2008: Ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα - Οι κινητήρες και οι τιμές

Για όσους δεν το έχουν ήδη καταλάβει αναφερόμαστε φυσικά στο ολοκαίνουργιο Peugeot 208, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από μόλις 19.500 €. Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις τιμές, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα έφερε η ανανέωση.

208

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...