Top 10 Μοντέλα 8 - 14 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 8 - 14 Ιανουαρίου

Οι αλλαγές θέσεων υπάρχουν στη λίστα αυτής της εβδομάδας, όμως είναι περιορισμένες και χωρίς να συνοδεύονται από κάποια είσοδο ή έξοδο από τη δεκάδα.

  • -
  • -

Εδραίωση της κυριαρχίας έχουμε στην κορυφή, με το Suzuki Ignis να συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα. Ακλόνητο στη θέση του παραμένει και το Kia Picanto όντας ξανά δεύτερο. Αντίθετα με τα δύο προηγούμενα, στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το Suzuki Swift, κερδίζοντας μία θέση.

Ακριβώς αντίθετη πορεία ακολούθησε το Toyota Aygo X, καταλήγοντας τέταρτο. Στις επόμενες τρεις θέσεις δεν υπάρχει κάποια διαφορά, με το SEAT Ibiza πέμπτο, τη Skoda Fabia έκτη και το FIAT Panda έβδομο.

Κέρδος μίας θέσης κατέγραψε το FIAT 500 που πλέον είναι όγδοο, ενώ το ίδιο κέρδος έχει και το Volkswagen Up! στην ένατη θέση. Τη μεγαλύτερη απώλεια σημείωσε η έκπληξη της δεκάδας, η BMW M2, η οποία απώλεσε δύο θέσεις και βρέθηκε δέκατη.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...