Πήγε να βάλει αέρα στα ελαστικά και του έκλεψαν τη BMW [Video]

Έχεις φοβηθεί ποτέ ότι την ώρα που τσεκάρεις τον αέρα στα ελαστικά, κάποιος θα σου κλέψει το αυτοκίνητο; Καλά κάνεις γιατί όντως συμβαίνει.

  • -
  • -

Σίγουρα χρειάζεται αρκετό θράσος για να κάνεις αυτό που επιχείρησε ο κλέφτης που θα δείτε στο video παρακάτω. Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Roseland του New Jersey, με έναν επιτήδειο να κλέβει μια BMW Σειρά 8 Gran Coupe την ώρα που ο ιδιοκτήτης της έβαζε αέρα στα ελαστικά σε ένα βενζινάδικο της Exxon.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου με τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού να καταγράφουν όλο το συμβάν καρέ-καρέ. Αρχικά, ο οδηγός της BMW φαίνεται να βρίσκεται σκυμμένος στον εμπρός δεξί τροχό. Ενώ συμβαίνει αυτό, ο «επίδοξος νέος ιδιοκτήτης» φαίνεται να βγαίνει από μια πορτοκαλί BMW στο βάθος και να τρέχει προς το πολυτελές σεντάν.

 

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον ιδιοκτήτη, ο κλέφτης μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί τίποτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βάζει ταχύτητα και αρχίζει να κάνει όπισθεν. Αν και ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα και το αυτοκίνητο απομακρύνεται με ταχύτητα, ενώ η πορτοκαλί BMW ακολουθεί.

klopi

Δεν είναι σαφές εάν ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα του οδηγού, αλλά φαίνεται ότι είτε άφησε το αυτοκίνητο σε λειτουργία είτε άφησε το κλειδί μέσα σε αυτό, επιτρέποντας έτσι στο δράστη να ξεφύγει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Δείτε ακόμη: Το κόλπο με το κέρμα – Δες πόσο εύκολα σου κλέβουν το αυτοκίνητο [Video]

Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την τύχη της 8άρας. Ας ελπίσουμε ότι οι τοπικές αρχές θα προλάβουν να βρουν το αυτοκίνητο πριν «κάνει φτερά». Εσείς έχετε αυτό το φόβο όταν ελέγχετε την πίεση των ελαστικών στο βενζινάδικο ή μόλις σας δημιουργήσαμε ακόμη έναν;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...