Νέο Dacia Duster: Πότε έρχεται στην Ελλάδα;

Η τρίτη γενιά του Dacia Duster παρουσιάστηκε με περισσότερες τεχνολογίες από ποτέ και με σχεδίαση που τονίζει τον γνήσιο SUV χαρακτήρα του. Πότε το περιμένουμε Ελλάδα;

  • -
  • -

Το νέο Dacia Duster αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό και πρόλαβε να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς ακόμη να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Συγκριτικά με το μοντέλο που αντικαθιστά διαθέτει πιο σύγχρονη σχεδίαση, ενώ οι αναβαθμίσεις που έχει δεχτεί σε τεχνολογικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικές. Το νέο Duster θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδικές εκδόσεις, ενώ θα συνεχίσει την πορεία της και η επιτυχημένη παραλλαγή του με κινητήρα υγραερίου (LPG). Στην Ελλάδα τουλάχιστον, η τελευταία αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως συνέβη και στην τρέχουσα γενιά του μοντέλου.

Έρχεται Ελλάδα στα μέσα του 2024

Το νέο Dacia Duster αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στη χώρα μας και να ξεκινήσει η κυκλοφορία του στις αρχές καλοκαιριού του 2024. Λίγο καιρό πριν, η ελληνική αντιπροσωπεία θα ανακοινώσει τις τιμές του στη χώρα μας, οι οποίες και θα είναι άκρως ανταγωνιστικές, όπως μας ενημέρωσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για το νέο Dacia Duster είναι ήδη πολύ μεγάλο, οπότε είναι ασφαλές να εκτιμήσουμε ότι η επερχόμενη γενιά θα συνεχίσει τις επιτυχίες που δημιούργησαν οι προηγούμενες δύο.

Δείτε ακόμη: Τα 5 στοιχεία του νέου Dacia Duster που το κάνουν να ξεχωρίζει

Τώρα, αναφορικά με τις τιμές, αν και δεν μπορεί να γίνει καμία εικασία, μπορούμε να αναφέρουμε ότι στην αγορά της Γαλλίας το Dacia Duster τρίτης γενιάς έχει αρχική τιμή στις 19.690 €, τιμή περίπου 1.700 € υψηλότερη από το μοντέλο που αντικατέστησε στην συγκεκριμένη χώρα. Η ίδια η Dacia πάντως δεν κρύβει ότι οι τιμές των μοντέλων της αναμένεται να «τσιμπήσουν» ελαφρώς σε κόστος, καθώς η πλειοψηφία των πελατών της επιλέγει τις πλουσιότερες σε εξοπλισμό εκδόσεις και όχι τις πιο βασικές που έχουν χαμηλότερη τιμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...