Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός κάνει σούζες στη μέση του δρόμου [video]

Αστυνομικοί της ομάδας «Ζήτα» βρήκαν τον δρόμο ελεύθερο και ξεκίνησαν τις σούζες σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Αυτό που έκαναν ήταν προφανώς παράνομο.

  • -
  • -

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ να ξεκινάνε σε φανάρι κάνοντας σούζα.

Στο βίντεο διακρίνονται αυτοκίνητα τα οποία είναι σταματημένα σε φανάρι στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, εμφανίζονται τρεις μηχανές της ομάδας «Ζήτα». Μόλις το φανάρι στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου ανάβει πράσινο, οι δύο από τις τρεις μηχανές αναπτύσσουν ταχύτητα και ο ένας από αυτούς κάνει σούζα, μπροστά στα μάτια των οδηγών που κατέγραψαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ερευνάται διοικητικά από την ΕΛ.ΑΣ και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ο αστυνομικός έχει ήδη εντοπιστεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Πόσο είναι το πρόστιμο για σούζα

Η συγκεκριμένη παράβαση, σημειωτέον, αν βεβαιωθεί σε πολίτη θα του επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 700 ευρώ και παράλληλα θα τιμωρηθεί με 9 βαθμούς στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών, ενώ θα του αφαιρεθεί για 30 ημέρες το δίπλωμα, η άδεια κυκλοφορίας αλλά και η μηχανή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...