Δουλειά σε 150 οδηγούς δίνει το κράτος - Πού θα γίνουν οι προσλήψεις;

Σε υπηρεσία θα μπουν 150 επαγγελματίες οδηγοί το επόμενο διάστημα, καθώς θα αναλάβουν να καλύψουν πάγιες ανάγκες.

  • -
  • -

Στο τελικό στάδιο εισέρχεται η διαδικασία πρόσληψης 150 οδηγών στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε χθες, 19 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΘ κ. Κώστα Ταγγίρη. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΟΑΣΘ, ο Οργανισμός απέστειλε την ίδια μέρα στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) τον πίνακα των επιτυχόντων του διαγωνισμού, οι οποίοι με βάση τον προγραμματισμό, προβλέπεται να αναλάβουν υπηρεσία τον Ιανουάριο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c886bcf41bce110ac9f819109be30ea9.jpg

Περισσότερα λεωφορεία στους δρόμους - Ποιες γραμμές θα εξυπηρετούν;

Με την ενσωμάτωση των νέων οδηγών θα δρομολογηθούν επιπλέον 50 λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας κατά προτεραιότητα τις γραμμές που έχουν μεγάλη επιβατική κίνηση και συγκεκριμένα:

Δείτε ακόμαVideo - Στο εργοστάσιο που φτιάχνονται τα ηλεκτρικά λεωφορεία της Ελλάδας

  • Γραμμή 21: που εξυπηρετεί τον Εύοσμο
  • Γραμμή 32: που εξυπηρετεί την Κάτω Ηλιούπολη
  • Γραμμή 34: που εξυπηρετεί την Άνω Ηλιούπολη
  • Γραμμή 14: που εξυπηρετεί την Άνω Τούμπα
  • Γραμμή 12: που εξυπηρετεί την Κάτω Τούμπα
  • Γραμμές 5 και 6: που εξυπηρετούν την Καλαμαριά
  • Γραμμές προς το Αεροδρόμιο

Οι δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα

Με αφορμή την άμεση δρομολόγηση των προσλήψεων νέων οδηγών στον ΟΑΣΘ, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε: «Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Θεσσαλονικείς, προχωράμε το συντομότερο – δυνατόν στην ουσιαστική ενίσχυση του προσωπικού του ΟΑΣΘ, προκειμένου να βελτιώσουμε τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Υλοποιούμε, έτσι, ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΟΑΣΘ προς το επιβατικό κοινό. Επόμενο βήμα, η προμήθεια 110 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης στα τέλη Απριλίου και φυσικά, η λειτουργία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη το 2ο εξάμηνο του 2024. Με σχέδιο, μεθοδικότητα και εντατική προσπάθεια, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης».

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b9d8c5170558d3478a32cc34af12d916.jpg

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΑΣΘ, ΚωνσταντίνουΤαγγίρη

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ κ. Κωνσταντίνος Ταγγίρης δήλωσε: «Επιτέλους, μετά από 12 χρόνια γίνονται προσλήψεις στον ΟΑΣΘ και από αρχές Ιανουαρίου η Θεσσαλονίκη θα πάρει μία μεγάλη κυκλοφοριακή ανάσα. Πενήντα επιπλέον λεωφορεία θα κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους. Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου που ξεπέρασε τα προβλήματα που υπήρχαν λόγω της ‘‘ειδικής εκκαθάρισης’’ και άναψε πράσινο φως για τις προσλήψεις».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...