Στην Ελλάδα το εντυπωσιακό Audi Grandsphere - Πώς θα βρεθείς στο τιμόνι του;

Το Audi grandsphere είναι από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει η γερμανική μάρκα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά.

  • -
  • -

To Audi grandsphere παρουσιάζει σήμερα όσα θα έρθουν στο μέλλον για την premium κινητικότητα. Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορεί κανείς να το δει από κοντά και να το θαυμάσει στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό θα έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη στη θέση του οδηγού.

Η Audi είναι μια εταιρεία που διαρκώς οραματίζεται το μέλλον, το προσεγγίζει με μια διαφορετική ματιά, έχοντας πάθος και ιδέες και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέα όρια.

2-Audi grandsphere

Το grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, υλοποιώντας το Vorsprung durch Technik, την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Δείτε ακόμα: Audi: Φτιάχνει φορτιστές 300 kW, από μπαταρίες ηλεκτρικών για πέταμα!

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Η εμφάνισή του είναι τόσο φουτουριστική όσο και εντυπωσιακή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοναδική First Class εμπειρία.

3-Audi grandsphere

Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου το εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται.

4-Audi grandsphere

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το εντυπωσιακό grandsphere αλλά και το μέλλον της premium αυτοκίνησης από κοντά.

Μάλιστα λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site wwwaudi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

Ραντεβού λοιπόν με την εορταστική έκπληξη της Audi, το φουτουριστικό grandsphere, στο Golden Hall, από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...