Η νέα συνδρομητική υπηρεσία για Range Rover, Defender και Discovery

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία ανοίγει διάπλατα την πόρτα σε έναν κόσμο κύρους, πολυτέλειας και αξεπέραστης οδηγικής απόλαυσης χωρίς δεσμεύσεις.

  • -
  • -

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Subscription για αυτοκίνητα Range Rover, Defender και Discovery είναι ο σύγχρονος τρόπος να βιώνεις το ιδιαίτερο συναίσθημα οδήγησης ενός super premium μοντέλου όπως το Defender, προσφέροντας την πλέον ουσιαστική έκφραση της πολυτέλειας: Την ηρεμία να απολαμβάνεις κάθε μέρα απερίσπαστος την ιδανική οδηγική εμπειρία. Σε κάθε έδαφος, σε κάθε καιρό. Όσο κοντά ή μακριά κι αν ταξιδεύεις. 

2

Σπάστε τα διλήμματα

Υψηλής συναισθηματικής εμπλοκής. Έτσι χαρακτηρίζεται η επιλογή αυτοκινήτου. Όσο πιο ιδιαίτερο το αυτοκίνητο, τόσο εντονότερο το συναίσθημα, τόσο μεγαλύτερο το δίλημμα: Αγορά η leasing; Η απάντηση είναι, Subscription.

Η νέα υπηρεσία που έρχεται να προσφέρει μόνο λύσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά πίσω από το τιμόνι του εμβληματικού Defender και να βιώσεις την πρωτόγνωρη πολυτέλεια αλλά και τις μοναδικές οδηγικές του δυνατότητες στην άσφαλτο και εκτός δρόμου. Χωρίς δεσμεύσεις και με απόλυτο έλεγχο του κόστους. Με μια σταθερή μηνιαία δόση η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης και χρήσης (ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, κ.λπ), ακόμα και τη χρήση ειδικών εποχιακών ελαστικών. Το μόνο που θα σας απασχολήσει είναι ο ανεφοδιασμός καυσίμου και η φόρτιση, για τα ηλεκτρικά ή Plug-In Hybrid μοντέλα. Και η αναζήτηση προορισμού για το επόμενό σας ταξίδι. 

3

Απόλυτη ελευθερία

Η νέα υπηρεσία προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να αποκτήσετε το Defender άμεσα, αλλά χωρίς τη μακροχρόνια δέσμευση του παραδοσιακού leasing. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής, ούτε απαιτείται προκαταβολή. Μπορείτε να το κρατήσετε για 3, 6, 12, 18 ή 24 μήνες. Όσο χρόνο απαιτεί η δουλειά σας. Όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε τα πιο υπέροχα ταξίδια που έχετε φανταστεί. Όσο χρόνο έχετε ανάγκη τους μεγάλους χώρους ή τις εκπληκτικές εκτός δρόμου ικανότητες του Defender.

Όσο χρόνο θέλετε να χαρίζετε στον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους την ικανοποίηση της απόλυτης πολυτέλειας, της τεχνολογίας και του υψηλού κύρους. Αλλά και όσο χρόνο θέλετε για να αποφασίσετε αν τελικά θα το αγοράσετε για να μείνει στο γκαράζ σας για πάντα. Μπορείτε φυσικά να το επιστρέψετε διακόπτοντας τη συνδρομή με μια ειδοποίηση 3 μήνες πριν από τη λήξη της επιθυμητής περιόδου.

4

Defender: Σύμβολο κύρους, δύναμη εξερεύνησης

Η πιο πρόσφατη γενιά του δημοφιλούς βρετανικού off-roader δίνει συνέχεια στο θρύλο χάρη στα κορυφαία off-road χαρακτηριστικά, τον πολυτελή χαρακτήρα του και την υπερπλήρη γκάμα. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος: 90, 110 και 130. Το Defender 90 είναι 3θυρο, με μήκος που φτάνει τα 4,32 μέτρα.

Το Defender 110 έρχεται με 5θυρο αμάξωμα και μήκος που φτάνει τα 4,75 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο εδώ ξεπερνά τα 3 μέτρα (3.022 mm). Διαθέτει εκτός από 5θέσια και 7θέσια διάταξη, ενώ για οποίον θέλει κάτι ακόμη μεγαλύτερο υπάρχει και το Defender 130. Το μεταξόνιο παραμένει ίδιο, ωστόσο ο πίσω πρόβολος έχει μεγαλώσει, έτσι ώστε το μήκος να φτάσει τα 5,36 μέτρα και έχει 8 κανονικές θέσεις. Από πλευράς κινητήριων συνόλων, το Defender μπορεί να συνδυαστεί με μοτέρ βενζίνης, diesel, ήπια υβριδικά, αλλά και plug-in hybrid, με απόδοση που φτάνει ως τους 525 PS στην κορυφία έκδοση P525 με κινητήρα V8

5

Μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία, η οποία προσφέρει και τη δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου όποτε το θελήσετε, εύκολα και γρήγορα. Κι αν αποφασίσετε ότι θέλετε να εκμεταλλευτείτε κι εσείς αυτή την ευκαιρία, βρείτε όλα τα αυτοκίνητα που υπάρχουν σε στοκ και σας περιμένουν να τα αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...