Video–Δοκιμή Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid: Είναι η καλύτερη εκδοχή;

Είναι SUV, είναι πανίσχυρη και ταυτόχρονα καίει καύσιμο με το σταγονόμετρο. Μάλλον η τελευταία έκδοση της Alfa Romeo Tonale, είναι αι η καλύτερη.

  • -
  • -

Η έλευση της Tonale εκτόξευσε τα εμπορικά δεδομένα της Alfa Romeo, καθώς ήρθε και τοποθετήθηκε ιδανικά σε μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς. Ταυτόχρονα, κατάφερε να συνδυάσει την ομορφιά, με την παροχή πολλών και λειτουργικών λύσεων, με το κοινό να επιβραβεύει τις επιλογές των Ιταλών.

Μετά από τις εκδόσεις με τους 130 (σε βενζίνη ή diesel) και τους 160 ίππους, ήρθε η στιγμή η Alfa Romeo να μας παρουσιάσει και το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της, δημιουργώντας έτσι την ισχυρότερη και ταυτόχρονα οικονομικότερη σε καύσιμο εκδοχή της Tonale.

alfa-romeo-tonale-plug-in-hybrid-

Η Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid αποδίδει 280 ίππους, είναι τετρακίνητη και ταυτόχρονα καταναλώνει λιγότερο από 1,4 lt/100 km, όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη. Επιπλέον, κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και με άδεια μπαταρία, π.χ. σε ένα ταξίδι.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid 160 PS: Χάρμα οφθαλμών

Τι λες, λοιπόν; Είναι η Plug-in hybrid, η καλύτερη εκδοχή της Tonale; Δες την video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου και θα μάθεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...