Σοβαρό τροχαίο για τον Μπαλοτέλι – Δείτε πως έγινε το Audi Q8 [video]

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το Q8 που οδηγούσε διαλύθηκε, με τον ίδιο να αρνείται να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

  • -
  • -

Πρώτο θέμα στα ιταλικά ΜΜΜ είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είχε σφοδρό ατύχημα στη Μπρέσια, όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς SUV και προσέκρουσε σε τοίχο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο έφθασαν αμέσως στο σημείο, με τον «σούπερ Μάριο», ευτυχώς να μην παθαίνει τίποτα σοβαρό.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται το μέγεθος της ζημιάς στο Audi Q8 που οδηγούσε ο Ιταλός. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανότατα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

ballotelli

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ όταν το ζήτησε η αστυνομία. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη κανένα άλλο όχημα.

Το «SportMediaset» ισχυρίζεται πως, μετά την άρνησή του να κάνει αλκοτεστ, οι Αρχές κατέσχεσαν την άδεια οδήγησης του ποδοσφαιριστή. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ο αδερφός του Enock Barwuah κατέφθασε στο σημείο και τον παρέλαβε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...