Ford Blue Days: Ποια μοντέλα αφορούν τα μοναδικά προνόμια;

Σημαντικά προνόμια για όλους τους πελάτες, κατά τη διάρκεια των Ford Blue Days, αποκλειστικά στο Επίσημο Δίκτυο της εταιρείας.

  • -
  • -

Η αμερικανική μάρκα, κατά τη διάρκεια των προνομίων «Ford Blue Days» που προσφέρει, δίνει τη μοναδική δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους ευκολότερα από ποτέ και με μοναδικά προνόμια. Τα προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικάνικης μάρκας, όπως είναι για παράδειγμα η κορυφαία ποιότητα, οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας και ο πλούσιος εξοπλισμός.

Με κοινό παρονομαστή την απόλαυση 

Κάθε μοντέλο της Ford έχει φτιαχτεί για να καλύπτει τις ανάγκες του οδηγού, αλλά και να τον επιβραβεύουν με στοιχεία όπως το κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο και η οδική συμπεριφορά. Οι δημοφιλείς εκδόσεις ST-Line παντρεύουν τη σπορ εμφάνιση με την πληρότητα σε στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που θα εκτιμηθούν στην καθημερινή συμβίωση, ενώ με την πάντα διασκεδαστική συμπεριφορά στον δρόμο, ο οδηγός ξεφεύγει από την «ψυχρή» λογική μετακίνησης που συναντάμε στα περισσότερα αυτοκίνητα των mainstream κατηγοριών.

Δείτε ακόμη: Ford Mustang Mach-E: Πώς θα κερδίσεις 2.200 € με ένα κλικ!

Αυτά, δεν ισχύουν μόνο για τα Fiesta και Focus, αλλά και για τα SUV της μάρκας, το νεανικό Puma και το οικογενειακό Kuga. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδόσεις στην γκάμα, όπως οι Vignale που δίνουν επιπλέον βαρύτητα στην πολυτέλεια, οι Titanium με προτεραιότητα στο value for money χωρίς συμβιβασμούς, όπως και αρκετές ειδικές εκδόσεις ανάλογα το μοντέλο, όπως η Vivid Ruby για το Puma ή η Graphite Tech του Kuga PHEV. 

Η καλύτερη στιγμή για νέο Ford είναι... τώρα!

Κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το δημοφιλές Fiesta, το πολυτάλαντο Puma, το διαχρονικό Focus και το προηγμένο Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο της Ευρώπης. Επισκεφθείτε τώρα το Επίσημο Δίκτυο Ford και ενημερωθείτε άμεσα για τις μοναδικές «Ford Blue Days»!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...