Ford Mustang Mach-E: Πώς θα κερδίσεις 2.200 € με ένα κλικ!

Δε θέλει κόπο ούτε κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Αρκεί ένα μόνο κλικ για να αποκτήσεις φθηνότερα τη Ford Mustang Mach-E κατά 2.227 €. Δες πώς!

  • -
  • -

Για να αποκτήσει κανείς τη Mustang Mach-E, έχει 4 επιλογές: Να επισκεφθεί κάποια εμπορία της Ford, να αναζητήσει το όχημα της αρεσκείας του από το απόθεμα καινούργιων οχημάτων μέσω της ιστοσελίδας της φίρμας, να επιλέξει όχημα από το άμεσα διαθέσιμο απόθεμα στην Ελλάδα, και τέλος να διαμορφώσει τη Mustang Mach-E της αρεσκείας του επιλέγοντας φυσικά μέσω του site της Ford, τον τομέα «Διαμόρφωση».

Με ένα κλικ, κερδίζετε 2.227 €

Όσοι αποφασίσουν όμως να κάνουν δική τους τη Mustang Mach-E μέσω της ιστοσελίδας της Ford, αποκτούν αυτομάτως και ένα ακόμη πολύ σημαντικό προνόμιο. Χαμηλότερη τιμή αγοράς!

Για την ακρίβεια όσοι παραγγείλουν το μοντέλο ηλεκτρονικά κερδίζουν 2.227 € σε επιλεγμένες εκδόσεις της Mustang Mach-E. Συγκεκριμένα, η πισωκίνητη έκδοση στο εξοπλιστικό πακέτο Premium τιμάται κανονικά στα 71.345 €.

Όσοι όμως την αποκτήσουν on line, θα πληρώσουν 69.118 €. Αντίστοιχο όφελος έχει και η έκδοση AWD, η οποία στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού (Premium) κοστίζει έπειτα από την «ηλεκτρονική» έκπτωση των 2.227 €, 76.804 €.

Δείτε ακόμα: Video-δοκιμή Ford Mustang Mach-E RWD ER

Θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό SUV της Ford εφοδιάζεται με μπαταρία 91 kWh, τόσο στη δικίνητη όσο και στην τετρακίνητη έκδοση του, αλλά στην μεν δικίνητη version όπου η δύναμη μεταφέρεται στους πίσω τροχούς η απόδοση ανέρχεται στους 294 ίππους, με την αυτονομία να φθάνει τα 600 km, ενώ στη τετρακίνητη εκδοχή, η ισχύς σκαρφαλώνει στους 351 ίππους, υπάρχει και δεύτερο ηλεκτρομοτέρ στους εμπρός τροχούς με την αυτονομία, με μία μόλις φόρτιση, να ανέρχεται σε 550 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...