Tο φθηνότερο SUV της Mazda στην Ελλάδα - Η τιμή του

Έχοντας μια πλήρη γκάμα compact και οικογενειακών SUV για κάθε ανάγκη, η Mazda είναι μια μάρκα που αξίζει την προσοχή όσων αναζητούν τέτοιο μοντέλο. Πόσο θα τους κοστίσει όμως;

  • -
  • -

Η γνήσια ιαπωνική φιλοσοφία συνδυάζεται τέλεια με την ποιότητα κατασκευής, την πολυτέλεια και την πανέμορφη εμφάνιση στα αυτοκίνητα της Mazda. Πρόκειται για μια εταιρεία που ακολουθεί τη δική της λογική πάνω σε πολλούς, διαφορετικούς τομείς και αυτό είναι σίγουρα ένα στοιχείο για το οποίο ξεχωρίζει. Τα αυτοκίνητα της φίρμας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς διατίθεται μια ευρεία γκάμα μοντέλων που εξυπηρετούν πολλούς, διαφορετικούς σκοπούς. Ειδικότερα στην κατηγορία των SUV, έχει παρουσία τόσο στις compact κατηγορίες, όσο και στις οικογενειακές, ακόμη και στα πιο… πολυτελή σαλόνια με το κορυφαίο (για τη χώρα μας) CX-60.

Ποιο είναι το φθηνότερο SUV της Mazda;

Αυτή τη στιγμή, το φθηνότερο SUV με τα σήματα της Mazda είναι το στυλάτο CX-30, στη βασική του έκδοση G122. Στοιχίζει 29.127 € και κινείται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων με 122 ίππους. Φυσικά, υπάρχουν και πολλές ακόμη εκδόσεις εξοπλισμού για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής, όπως και ισχυρότερα κινητήρια σύνολα. Όλα τους είναι τετρακύλινδρα ατμοσφαιρικά βενζίνης των 2.0 λίτρων, όμως υπάρχουν ακόμη δύο διαβαθμίσεις, μια στους 150 ίππους και η κορυφαία, στους 186 ίππους. Τέλος, εννοείται ότι είναι διαθέσιμα και αυτόματα κιβώτια, εκτός από τα κλασικά χειροκίνητα, όπως και τετρακίνητες προτάσεις.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Mazda CX-30 των 186 ίππων

Σε ποια κατηγορία τοποθετείται το Mazda CX-30;

Με βάση το μήκος των 4,4 μέτρων του και το άνετο επίπεδο χώρων που εξασφαλίζει, το Mazda CX-30 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα C-SUV. Διαθέτει χώρο αποσκευών στα 430 λίτρα και μεταξόνιο στα 2.655 mm, άρα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων ταξιδεύουν ακόμη και ενήλικες χωρίς πρόβλημα. Από την άλλη, οι επιδόσεις που εξασφαλίζει το σύνολο των 2.0 λίτρων με τους 122 ίππους, δεν θα προκαλέσουν συγκινήσεις, όμως με 0-100 km/h σε 10,6 sec και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 186 km/h, είναι βέβαιο ότι θα εξυπηρετήσει με επάρκεια τους οικογενειακούς σκοπούς για τους οποίους προορίζεται. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του εντυπωσιακού Mazda CX-30.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...