FIAT: Ποιο μοντέλο πωλείται στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο με τιμή 14.590 €

Το προωθητικό πρόγραμμα FIAT ECO BONUS προσφέρει όφελος €1.200 για δύο υβριδικά μοντέλα που προσφέρονται και με 5ετή εγγύηση.

  • -
  • -

Η νέα προωθητική καμπάνια «FIAT ECO BONUS» που συνοδεύει τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα πόλης της μάρκας, κάνει το Panda Hybrid και το 500 Hybrid πιο ελκυστικά από ποτέ. Προσφέροντας όφελος 1.200 , η προωθητική ενέργεια σημαίνει πως ο τιμοκατάλογος ξεκινάει ενδεικτικά από τις 14.590 € για το Panda και από τις 15.300 € για το 500 Hybrid.

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τόσο από το δημοφιλές 500, όσο και από το πρακτικό Panda που συγκεντρώνει στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων ώστε να ικανοποιεί όλες τις καθημερινές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

fiat

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το αποδοτικό ήπιο υβριδικό σύστημα της FIAT που συντίθεται από κινητήρα βενζίνης 1.000 κυβικών και ηλεκτροκινητήρα BSG 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

Δείτε ακόμη: Η FIAT ετοίμαζε το νέο Punto - Γιατί δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή;

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους με 92 Nm και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις. Συγκριτικά με έναν συμβατικό θερμικό κινητήρα η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει στις αστικές συνθήκες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...