Αποκάλυψη για το εσωτερικό της νέας Porsche Panamera

Η νέα Porsche Panamera διαθέτει οθόνες σχεδόν σε όλο το ταμπλό και μια ολοκαίνουρια κεντρική κονσόλα.

  • -
  • -

Εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας Panamera στις 24 Νοεμβρίου, η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυτελούς μοντέλου. Η τρίτη γενιά του sport saloon διαθέτει ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο σαλόνι, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής, με τη σπορ ατμόσφαιρα και το εκλεπτυσμένο στυλ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Porsche, η νέα Panamera παρέχει μια πιο διαισθητική εμπειρία, τοποθετώντας τον οδηγό στο επίκεντρο και δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ αναλογικών και ψηφιακών στοιχείων.

panamera

Το σύστημα ελέγχου Porsche Driver Experience προέρχεται από την Taycan, περιλαμβάνοντας έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,6 ιντσών, μια ψηφιακή κεντρική οθόνη αφής και μια ακόμη οθόνη στην πλευρά του συνοδηγού. Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους αεραγωγούς και επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Στα πίσω καθίσματα, έχει εγκατασταθεί μια τέταρτη οθόνη που επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις, όπως στα συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης και στον φωτισμό περιβάλλοντος.

Ταχύτητα και ακρίβεια

Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται εύκολα και κυρίως γρήγορα, μέσω των οθονών ή των πλήκτρων αφής που είναι τοποθετημένα στην κεντρική κονσόλα. Όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται στις οθόνες ξεκάθαρα και με ευκρίνεια, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων και προβολής.

panamera

Το σύστημα πολυμέσων βρίθει εφαρμογών, με το προαιρετικό head-up display να μπορεί να το χειριστεί ο οδηγός απευθείας από το τιμόνι. Η Porsche τοποθετεί στο τιμόνι και τον διακόπτη εναλλαγής για το σύστημα πλοήγησης, όπως και τον διακόπτη για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης, με τον επιλογέα ταχυτήτων να βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Με αυτό τον τρόπο και τον νέο σχεδιασμό της κονσόλας απελευθερώνει χώρο και προσφέρει επιπλέον θήκες.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Η πρώτη Porsche 911 Dakar των 330.000 € στην Ελλάδα!

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες προφανώς και είναι premium, με τα καθίσματα να καλύπτονται από ένα αφρώδες υλικό που ενισχύει την άνεση και βελτιστοποιεί τη θέση του σώματος, διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα βγουν χαλαροί από το αυτοκίνητο μετά από μια μεγάλη διαδρομή.

Για πρώτη φορά, η Porsche δίνει τη δυνατότητα επιλογής μη δερμάτινων επενδύσεων στο εσωτερικό της Panamera, αντικαθιστώντας το με Race-Tex και το ύφασμα Pepita.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...