Τα νέα MINI Cooper και Countryman ήρθαν Ελλάδα – Τιμές

Σε ένα εντυπωσιακό event που διοργάνωσε η MINI, είδαμε για πρώτη φορά στην χώρα μας τα νέα μοντέλα και μάθαμε τις πρώτες τιμές.

  • -
  • -

Όταν πρόκειται για μάρκες όπως η MINI, η άφιξη κάθε νέου μοντέλου δεν είναι απλή υπόθεση. Όντας μία εταιρεία που έχει αφήσει ιστορία με το στιλ και την προσωπικότητα της και θέλοντας να τιμήσει αυτό το ρόλο, φρόντισε να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό για πρώτη φορά από κοντά τα ολοκαίνουργια Cooper και Countryman στα πλαίσια μίας εντυπωσιακής εκδήλωσης στο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών. Εκεί είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να δούμε αλλά και να επεξεργαστούμε από πολύ κοντά τα δύο νέα μοντέλα, αλλά να μάθουμε και τις πρώτες τιμές.

Μπαίνοντας απευθείας στο ψητό λοιπόν, να πούμε πως το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Cooper E ξεκινά από τις 33.450 ευρώ (χωρίς την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2). Αυτή η έκδοση θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και μπαταρία 40 kWh που θα χαρίζει αυτονομία της τάξης των 300 km. Ψηλότερα στην γκάμα θα υπάρχει και η έκδοση SE με 215 ίππους, μεγαλύτερη μπαταρία 54 kWh για αυτονομία 400 km περίπου και τιμή 37.450 ευρώ.

Cooper

Πάτησε εδώ για μάθεις περισσότερα για το νέο MINI Cooper

Περνώντας στο μεγαλύτερο MINI Countryman, το νέο μοντέλο θα διατίθεται τόσο με θερμικούς κινητήρες, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Στην βάση της γκάμας βρίσκουμε την έκδοση C με 1.500άρι μοτέρ 170 ίππων και αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή αυτής είναι 34.500 ευρώ, με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17’’, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω με κάμερα οπισθοπορίας, αυτόματο κλιματισμό και άλλα. Στο άλλο άκρο της θερμική γκάμας τώρα θα βρίσκουμε την κορυφαία έκδοση John Cooper Works με 2λιτρο μοτέρ 300 ίππων, αυτόματο κιβώτιο, σύστημα τετρακίνησης και τιμή 57.750 ευρώ.

countryman

Πάτησε εδώ για μάθεις περισσότερα για το νέο MINI Countryman

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...