«Το leasing αυτοκινήτου είναι μόνο για εταιρείες». Μύθος ή αλήθεια;

Στη συνείδηση πολλών, η χρονομίσθωση αυτοκινήτων απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και εταιρικά στελέχη, κι όχι σε ιδιώτες. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

  • -
  • -

Με το leasing αυτοκινήτου να καταλαμβάνει πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς, είναι φυσιολογικό το ενδιαφέρον του κόσμου να αυξάνεται. Όμως, ακόμη κι έτσι, πολλοί πιστεύουν ότι η απόκτηση και χρήση ενός αυτοκινήτου μέσω χρονομίσθωσης, παραμένει αποκλειστικό προνόμιο των εταιρειών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των στελεχών. Είναι πράγματι έτσι, ή μήπως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον μπορούν και οι ιδιώτες να απολαύσουν τα οφέλη, την ξεγνοιασιά και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι εταιρείες leasing στους πελάτες τους;

Leasing αυτοκινήτου σε ιδιώτη - Γίνεται;

Το leasing ενός αυτοκινήτου, απευθύνεται σε όλους. Δεν χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου εταιρεία ή να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ο ιδιώτης μπορεί να αποκτήσει αυτοκίνητο μέσω leasing, καταβάλλοντας μόνο ένα μηνιαίο μίσθωμα και να έχει την ξεγνοιασιά πως οτιδήποτε κι αν προκύψει, δεν θα χρειαστεί να βάλει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Παράλληλα, τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από όλες τις κατηγορίες θα τον εξυπηρετήσουν προκειμένου να αποφύγει την πολύμηνη αναμονή ενός καινούργιου. Και, φυσικά, δεν θα χρειαστεί να διαθέσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο με το… καλημέρα, καθώς μπορεί να μην πληρώσει ούτε προκαταβολή!

Τι πλεονεκτήματα έχει το leasing για τον ιδιώτη;

Η εμπειρία χρήσης ενός οχήματος μέσω leasing είναι πραγματικά μοναδική, καθώς αφαιρεί μεγάλο μέρος των… προβληματισμών ενός ιδιοκτήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης θα πληρώνει μόνο ένα μηνιαίο μίσθωμα και δεν θα έχει να σκεφτεί το κόστος της (μεικτής) ασφάλειας, των τελών κυκλοφορίας, των service, των ελαστικών κ.λπ.

Επίσης, αν προκύψει κάποια ζημιά, ο χρήστης του αυτοκινήτου δεν έχει να προβληματιστεί για κάτι. Θα έχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό μείνει το δικό του στο συνεργείο, ενώ το κόστος που θαμ προκύψει θα βαρύνει την εταιρεία που του παρέχει τη μίσθωση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κάνει καλύτερο προγραμματισμό των εξόδων του, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης ενός ξαφνικού, μεγάλου ποσού που θα πρέπει να πληρωθεί. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση ατυχήματος, ακόμη κι αν γίνει με δική του υπαιτιότητα, ενώ δεν θα έχει να ανησυχεί για την πτώση μεταπωλητικής αξίας ενός τρακαρισμένου αυτοκινήτου, όπως θα έκανε στην περίπτωση που το είχε αγοράσει.

Το καλύτερο leasing είναι το… ευέλικτο!

Σε όλα τα παραπάνω, ο ιδιώτης που θέλει να αποκτήσει αυτοκίνητο με leasing θα πρέπει να προσθέσει και τα επιπλέον πλεονεκτήματα που προσφέρει το ευέλικτο leasing της FlexCar! Εκτός των υπόλοιπων προνομίων, θα απολαύσει τη δυνατότητα απόκτησης με μηδενική προκαταβολή, μαζί με μια σειρά σημαντικών παραγόντων που καθιστούν την εμπειρία χρήσης ενός leasing, εύκολη και ασυμβίβαστη. Συγκεκριμένα, η FlexCar δίνει τη δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου, όποτε το θελήσει ο πελάτης, επιστρέφοντας αυτό που έχει και παραλαμβάνοντας ένα άλλο, διαφορετικής ή ίδιας κατηγορίας.

Επίσης, δεν υπάρχει χρονική δέσμευση, οπότε ο χρήστης μπορεί να επιστρέψει όποτε θέλει το αυτοκίνητο που οδηγεί και να διακόψει τη συνεργασία του, σε αντίθεση με το κλασικό leasing που τον δεσμεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα - συνήθως 3-5 χρόνια. Τέλος, αν αποφασίσει ότι προτιμάει να αγοράσει το όχημα που οδηγεί, τότε μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή, στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Η ευελιξία στη μίσθωση είναι ένα απολύτως καθοριστικό κεφάλαιο για τον ιδιώτη, ο οποίος μπορεί να μην έχει δοκιμάσει ξανά το leasing και να μην έχει προσωπική άποψη.

Με την FlexCar δεν δεσμεύεται με κανέναν τρόπο, οπότε μπορεί να δοκιμάσει τις υπηρεσίες της και να αποφασίσει ο ίδιος αν ταιριάζει στις δικές του ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει πολύ μεγάλες προκαταβολές ή να υπογράψει συμβόλαιο που προβλέπει μίσθωση για πολλά χρόνια.

Δείτε τον στόλο αυτοκινήτων της FlexCar και αποκτήστε το δικό σας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...