Ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων… ψάχνει τη λύτρωση [video]!

Δεκάδες Dodge Charger, Challenger και Plymouth Barracuda ζητούν να σωθούν σε αυτό το νεκροταφείο αυτοκίνητων στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

  • -
  • -

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι αυτή είναι… μια αυτοκινητική κόλαση. Άλλοι βέβαια θα μπορούσαν να ισχυριστούν το αντίστροφο. Ότι αυτός είναι ένας αυτοκινητικός παράδεισος! Εξαρτάται, από την οπτική γωνία που θα προσεγγίσει κανείς το θέμα.

Σημασία έχει πως σε αυτό το νεκροταφείο αυτοκινήτων στο Όρεγκον του Ιλινόις βρίσκονται εγκαταλελειμμένα  στο έλεος του Θεού δεκάδες Dodge Charger, Challenger, Plymouth Barracuda και πολλά ακόμα μοντέλα της Chrysler από τις δεκαετίες του 1960 και 1970!

Μπορούν να σωθούν;

Ενδεχομένως σε αυτό το νεκροταφείο, να υπάρχουν τα περισσότερα Dodge Charger που μπορεί να δει κανείς συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Ωστόσο, απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν σε «καλή κατάσταση».

Τα περισσότερα έχουν σκουριάσει, σε άλλα λείπουν οι κινητήρες, ενώ σε ορισμένα, έχει φυτρώσει ακόμα και γρασίδι στα ενδότερα τους… Ο χώρος που βρίσκονται είναι κατά κάποιο τρόπο οργανωμένος κατά μοντέλο. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ομάδα οχημάτων από Chargers και Challengers, ενώ τα Plymouth Barracuda βρίσκονται στοιβαγμένα σε άλλη περιοχή.

Όλα αυτά τα αυτοκίνητα είναι προς πώληση και ο ιδιοκτήτης τους επιθυμεί διακαώς να τα ξεφορτωθεί! Ωστόσο, λίγα από αυτά φαίνονται να μπορών να διασωθούν, με σοβαρές πάντα και προφανώς κοστοβόρες εργασίες αποκατάστασης.

Παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να πάρει μερικά μέρη του αμαξώματος ως ανταλλακτικά. Προφυλακτήρες, φώτα, καπό, φαίνεται σε αρκετές περιπτώσεις ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δείτε ακόμα: Τα… καταραμένα αυτοκίνητα που ξέμειναν στη Fukushima [video]

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από το νεκροταφείο αυτοκινήτων της πόλης Μοπάρ στο Όρεγκον του Ιλινόις, ενώ προς το τέλος του μέσω ενός drone θα δείτε πανοραμικά πόσα αυτοκίνητα υπάρχουν στο χώρο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...