Τυφλός οδηγεί ένα Dodge Challenger 807 ίππων με 198 km/h [video]

Πόσο συχνά βλέπετε έναν τυφλό πίσω από το τιμόνι ενός muscle car να πηγαίνει τέρμα γκάζι σε αγώνες dragster;

  • -
  • -

Σε έναν κόσμο όπου η κοινωνία συχνά υποτιμά τις δυνατότητες των ΑμεΑ, υπάρχουν παραδείγματα που λειτουργούν ως υπενθύμιση ότι η αποφασιστικότητα και το πάθος δεν γνωρίζουν όρια. Ο Sheldon είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα. Πρόκειται για έναν τυφλό ο οποίος, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, δεν φοβάται να οδηγήσει το προσωπικό του Dodge Challenger σε πίστα dragster με το γκάζι στο πάτωμα.

Ο στόχος ήταν ένας. Να οδηγήσει το δικό του Dodge Super Stock Challenger SRT των 807 ίππων για πρώτη φορά στην πίστα Alaska Raceway Park. Στο video του καναλιού 1320video στο YouTube, ο Sheldon φαίνεται να πραγματοποιεί δύο περάσματα. Αν και η πρώτη του προσπάθεια δεν πάει όπως θα ήθελε, αυτό δεν τον πτοεί καθώς την χρησιμοποίησε σαν αναγνωριστική έτσι ώστε στη δεύτερη να πάει τέρμα γκάζι. Το οποίο και έκανε ολοκληρώνοντας το 400άρι σε μόλις 11,5 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 198 km/h. Σκεφτείτε πως ο φίλος του που βλέπει, πραγματοποίησε νωρίτερα μία προσπάθεια και ήταν πιο αργός.

Δείτε ακόμη: H απόλυτη κόντρα: WRC vs F1 vs Moto GP vs Rallycross vs ηλεκτρικό van [video]

Να πούμε πως ο καλύτερος χρόνος που έχει σημειώσει ποτέ είναι 10,8 δευτερόλεπτα στα 400 μέτρα. Δείτε το video με την προσπάθεια του Sheldon στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...