Ηλεκτρικό pick up από την Toyota - Τι νέο φέρνει το αγροτικό των Ιαπώνων

Μπορεί να είναι ακόμα πρωτότυπο, αλλά δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η Toyota στο μέλλον.

  • -
  • -

Η Toyota ακολουθεί πιστά το στρατηγικό πλάνο εξηλεκτρισμού της και έχει αποκαλύψει μία σειρά από πρωτότυπα. Ένα από αυτά είναι το EPU! Ένα αμιγώς ηλεκτρικό pick up, το οποίο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής. Η Toyota αναφέρει πως αποτελεί την επόμενη ενός pick up μεσαίων διαστάσεων. Στην πραγματικότητα είναι μικρότερο από το Maverick, ενώ διαθέτει τέσσερις πόρτες και μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες.

Δείτε ακόμη: Πρωτότυπο ηλεκτρικό van από την Toyota

Λεπτομέρειες για τον ηλεκτροκινητήρα φυσικά δεν υπάρχουν, αν και θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ έχοντας κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Κάτι λογικό, αν αναλογιστούμε πως απευθύνεται σε λάτρεις της περιπέτειας και της φύσης.

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε επιπλέον και εικόνες του εσωτερικού, το οποίο μοιάζει να ανήκει σε μοντέλο που βρίσκεται ήδη στην παραγωγή! Έχει δύο μεγάλες οθόνες, με την πρώτη να έχει ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και η δεύτερη να φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων. Μάλιστα, το τιμόνι είναι το γνωστό yoke που γνωρίσαμε και στο bZ4X. Το πρωτότυπο θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στον έκθεση κινητικότητας του Τόκυο, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 26 Οκτωβρίου. Δίπλα του, θα είναι και το πρωτότυπο Land Cruiser Se, το οποίο αναμένεται επίσης να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...