Κλείνουν λωρίδες στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Δείτε πού

Για σχεδόν 2 εβδομάδες, θα γίνει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

  • -
  • -

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από το 42,7ο έως το 34,4ο χλμ με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα από σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023,  θα υλοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

ethniki

Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Κυριακή, με ωράριο 19:00 έως 07:00 το επόμενο πρωί. Επίσης, το διάστημα από Παρασκευή 27/10/2023 στις 07:00 έως τη Δευτέρα 30/10/2023 στις 19:00 δεν θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Δείτε ακόμη: Τι είναι αυτά τα κουτιά στη νησίδα της εθνικής οδού;

Με βάση τα χιλιόμετρα που αναφέρει η Νέα Οδός, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν το κομμάτι από το ύψος της Μαλακάσας έως τις Αφίδνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...